Öncelikle hepinize merhaba yeni üye oldum ve yardıma ihtiyacım var. Kuralları tam bilmiyorum yanlış yaparsam şimdiden özür dilerim. Ne yapmak istediğimi anlatayım bir adet macbook air'a sahibim ve müzik dinlemeyi çok seviyorum 2 adet raf tipi hoparlör alıp ihtiyacımı görmek niyetindeydim tabi bir de amfiye ihtiyacım olduğunu öğrendim. Yani 2 adet hoparlör ve bir amfiden oluşan sistem oluşturacağım şuan için (Öğrenciyim şimdilik bu kadar olabiliyor).
Şimdi amfi olarak PİONER VSX 921 almaya karar verdim işimi gayet iyi göreceğini düşünüyorum.
Hoparlör konusuna ise karar veremedim şimdi düşündüğüm hoparlörlerin linklerini koyuyorum. Sizden yardım istediğim husus bu hoparlörlerden hangisini almalıyım, bütçem bunları almaya yeter ama daha fazlasına mümkün değil. Dinlediğim müzik tarzı genel olarak ELEKTRONİK müzikler ve HIP-HOP R&B anlaşılacağı üzere baslı ve elektronik seslerin olduğu müzikleri seviyorum genel olarak fakat sisteme Aktif Subwoofer bağlamayı düşünmüyorum. Aktif Sub. bağlamadan dinlerken zevk almamı sağlayacak ve verdiğim parayı hakedecek hoparlörleri önermenizi bekliyorum. Eğer bu fiyatlarda şu çok daha iyi olur dediğiniz başka hoparlörler varsa onlarıda önerebilirsiniz. Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese çok ama çok fazla teşekkür ediyor ve yardımlarınızı bekliyorum.