Bildirim
Steganosu kaldırdım hala sorun var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Steganos benim bağlantımı bozdu,her şeyi baştan yapmak zorunda kaldım vaktiyle
_____________________________ -
steganos zaten interneti yavaşlatır proxy nin hızlı olmasını bekleyemezsin zaten
sildikten sonra internetinin yavaşlaması hakkında yüzlerce sorun söyleyebilirim modem di telefon kablosunun bükülmesiydi p2p lerdi ..._____________________________ -
herşeyi baştan yaptım fakat hala aynı format atmak istemiyom _____________________________ -
bende biliyorum yavaşlaması gerektiğini sağol sorunum kaldırdığım halde bu program bi haltlar yedi ve şimdi o programdan kaynaklanan bi yavaşlama var yapmam gereken başka bi işlem varmı bu progrmamın etkinliğini tamamen bitirmek için _____________________________ -
Sildiysen zaten bitmiştir etkinliği _____________________________ -
bende öyle zannediyordum fakat hayır _____________________________ -
yüklerken o program windows un bazı ayarlarını değiştiriyor sildikten hemen sonrada restart atılması gerekiyor sen direk düğmeden kapatmışsınıdr elektrik gitmiştir ayarlar eski haline gelmemiştir kur tekrar sil o zaman _____________________________ -
"System Restore" yap...
Programı yüklediğin günden öncesine dön.
Donatılar/Sistem Araçları/..........._____________________________ Sen,
Titreyen şairlerin,
Çıldırmış mısralarında,
Küfrettikleri perisin.
İmzanız akıl dışı. -
Bence en iyisi sistem geri yükleme yap. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: erkan7307
Bence en iyisi sistem geri yükleme yap.
Hayır hayır...
bence en iyisi System Restore yapsın...
Töbe töbeeee_____________________________ Sen,
Titreyen şairlerin,
Çıldırmış mısralarında,
Küfrettikleri perisin.
İmzanız akıl dışı. -
quote:
Orjinalden alıntı: vips
quote:
Orjinalden alıntı: erkan7307
Bence en iyisi sistem geri yükleme yap.
Hayır hayır...
bence en iyisi System Restore yapsın...
Töbe töbeeee
Ben türkçesini tercih ettim... Tööööööbe tööbeeeee._____________________________ -
tamam sağolun bişey daha bu başıma bela olmuş olan program modem de bi değişikler yapıyomu? Ben modemi sıfırladım da _____________________________ -
USB modem mi?
Birşey yapamaz.
Reset lediysen tamamdır._____________________________ Sen,
Titreyen şairlerin,
Çıldırmış mısralarında,
Küfrettikleri perisin.
İmzanız akıl dışı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler