Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Steelseries Rival 700 Oyuncu Mouse Satın Al 23 Ocak 2019 16:16 1 1 Steelseries Rival 700 Oyuncu Mouse Model Adı => Steelseries Rival 700 Oyuncu MouseGaranti durumu => Sıfır ürünGüncel durumu => SorunsuzdurSatış Fiyatı => 350 TLSorunsuz olanı mouse' ı bir kampanyadan almış olup, çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için açtım ve geri kapattım, üzerinde jelatinleri dahi duruyor. Sizlerden ricam: PM ile fiyat indirim talebinde bulunmamanız. Son rakamdır. Lütfen gereksiz yorumlar yazmayalım. İletişim numaramı PM' yoluyla isteyebilirsiniz.Teknik özellikler:TasarımMateryal: Mat Üst KapakErgonomik, Sağ Ele UygunTutuş Türü: Avuç içi, Pençe ve parmak ucuButon Sayısı: 7SteelSeries Anahtarları: 30 Million TıkGüçlendirilmiş Sağ ve Sol TıklamalarAğırlık: 135gKablo ile Ağırlık: 159gBoy: 124.85mm, 4.92inGenişlik: 68.46mm, 2.70 inDerinlik: 41.97mm, 1.65inKısa kablo uzunluğu (örgüsüz): 1mUzun kablo uzunluğu (örgülü): 2mAlgılayıcıAlgılayıcı Adı: PixArt PMW3360Algılayıcı Tipi:OptikCPI: 100 ila 16,000IPS: 300İvme: 50gSorgulama Oranı: 1 ms (1000 Hz)Sıfır Donanımsal İvmeTarama Doğruluğu: 1:1Kişiselleştirme SeçenekleriGamesense DesteğiOLED ekran kişiselleştirmesiDokunsal uyarı kişiselleştirmesiSteelSeries Engine Desteği: SSE3Çoklu CPI SeçenekleriProgramlanabilir TuşlarDahili Profil Kaydıİvme özelleştirmeYavaşlama özelleştirmesiRenk seçenekleri: 16.8 milyonYazıdırlabilir 3B plakaKutu İçeriğiRival 700Örgülü Uzun KabloYumuşak PVC Kısa KabloHızlı Başlangıç KılavuzuÜrün sorunsuzdur. TAKAS ile hiçbir şekilde İLGİLENMİYORUM. Kargo ALICI ödemeli şekilde Havale/EFT sonrası uygun fiyata ertesi gün gönderilir. Kadıköy' den elden teslim alabilirsiniz. Saygılarımla.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB Cache Soket AM4 İşlemci (Sıfır) Samsung SyncMaster 2232GW Msi GeForce 2070s Trio X (Sıfır) Ryzen 5 1600 İşlemcili sistem (Temiz)