Şimdi Ara

Steelseries QCK + ile QCK Heavy Fare altlığı seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi arasındaki fark nedir arkadaşlar? Sanalmarketim'den bakıyorum boylar aynı. Bir tek kalınlık farkı var ve QCK+ daha ucuz. Hangisini hangi sebeple tercih etmek lazım? Fps oynuyorum ve Corsair M65 RGB ve Razer Mamba 2012 var elimde.

https://www.sanalmarketim.com/steelseries-qck-gaming-mousepad/p_14558/

https://www.sanalmarketim.com/steelseries-qck-heavy-gaming-mousepad/p_15506/

Elimde Razer Goliathus Speed Edition var ve ufak geliyor (özellikle BF 4 jet kullanmak için). Açıkçası çokta memnun değilim, sanki fiziki olarak zorlanıyor gibi fare.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 11 Ocak 2015; 15:35:52 >

• kalın olanlar daha fazla dayanır diyorlar
  • Heacy aldım. Eski altıkla karşılaştırması;

Steelseries QCK + ile QCK Heavy Fare altlığı seçimi?

Biraz kullanayım yorumlarımı yazarım. Ancak Razer'ın kesinlikle yerinde durmuyor ve sürekli kayıyordu. Bu gerçekten devasa ve adı gibi ağırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 12 Ocak 2015; 19:28:15 >
  • İşkence çekiyor muşum :)

Öncelikle benim Corsair M65 kendisi problemliymiş. Ya yazılısal ya da donanımdna kaynaklı bir problemi var... Kendisi problemli olduğu gibi bir de altlık yüzünden işkence çekiyormuşum. Ancak hakkını yemeyelim; hem şekli hem de tuşlarının sertliği ve konforu ile gerçekten iyi bir fare. Bu yüzden değişim talep ettim bekliyorum. Eski farem Razer Mamba 2012'ye döndüm ve hemen test etmeye başladım.

Altlık kesinlikle çok iyi. Mamba ile yağ gibi akıyor. Biraz test bölümünde uçak, helikopter piyade takıldım; her tür araçta daha iyi hissettim. Büyük bir alanı olduğu için hem bitmiyor, hem de eski altlık gibi sağa sola kaymıyor. Fare hem fiziksel daha rahat kayıyor hem de sensör olarak daha iyi çalışıyor.

Kesinlikle öneririm. Razer mı, steelseries mi soruları bence son bulsun. Alırsanız pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 12 Ocak 2015; 21:09:31 >
  • Ben şimdi Razer Goliathus Speed Large mı alayım yoksa Steelseries qck mi? Mouse olarak Razer Deathadder var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.