Şimdi Ara

Steelseries artisc pro wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Steelseries artisc pro wireless
    Arkadaşlar herkese merhaba, resimde gördüğünüz Steelseries artisc pro wireless kulaklığımı satıyorum. Kulaklığı bilen bilir diyorum. Youtubedan inceleye bilirisiniz. 1900 tl ye kulaklık alacak adam zaten biliyordur diye tahmin ediyorum. Ürünü tr garantili aldım (2800tl idi)ve hemen hemen 1 yıl daha garantisi var Kulaklığım kozmetik olarak 10-10 dur kutu içeriği herşeyi tamdır. Ekstra olarak kafife earpad aldım orjinal earpadine nazaran %20 daha kaliteli ses verir ve dış sesleri keser amazon fiyatı 40$ dı (tabi orjinal pad leri yanında göndericem dileyen öylede kullanabilir.Amazonda fiyatı 300$ civarı tabi buna gümrük ve vergide eklediğinizde 350$ civarlarına gelir diye tahmin ediyorum. Takas vs düşünmüyorum. İzmir içi elden teslim edebilirim. Eft sonrası kulaklığı yurt içi kargo ile çok iindirimli olacak şekilde gönderebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Ağustos 2020 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel Makul Fiyat, Hayırlı Satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.