Şimdi Ara

SteelSeries Arctis 7 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SteelSeries Arctis 7 2019

Merhaba arkadaşlar.

Elimde 08.09.2021 tarihinde amazondan alınmış Steelseries Arctis 7 2019 edition kulaklık mevcut. Ürünü sadece iş yerinde toplantılara katılmak ve arada müzik dinlemek için kullanıyordum. Şu anda şirketteki ürün boşa çıktı ve satmayı düşünüyorum. Kulaklıklar temiz sadece şirkette kullanıldığı için normal bir oyuncu ile kıyaslasanız max 3 4 hafta kullanılmış gibidir. kulaklığın bütün içeriği tam (şarj kablosu, 3.5mm dönüştürücü, Wireless alıcı) ve çalışmaktadır. Ürünü kargo ile isteyen arkadaşlar için önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderebilirim ve şirketten göndereceğim için karşı ödemeli gönderebiliyorum. Ürünü elden almak isteyen arkadaşlar için İstanbul anadolu yakasında buluşup elden teslim edebilirim.

Fiyatı sondur. Lütfen pazarlık için v.s. yazmayın. Takasta düşünmüyorum şu anda Arctis Nova Pro kullanıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steelseries arctis 9 wireless
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.