Şimdi Ara

SteelSeries 6GV2 English Layout 75 TL - SADECE İZMİR İÇİ SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Bu fiyata dolar kuru bu kadar artmışken bu ürünü bulabileceğinizi pek sanmıyorum.

Çoğu arkadaşın sattığı fiyat 300+ TL orjinaliyken 200 tl civarında istiyorlar.

Peki ben neden 75 TL istiyorum.

1- Garanti ve faturası maalesef yok.

2- Öncelikle şunu belirtmeliyim mekanik klavye gerektiren oyunlarda herhangi bir problem yaşamadım. Fakat yazı yazmanız gereken dökümanlarda bir tuşun fazla bastığını söyleyebilirim örneğin "Ardaaa naberr" gibi fazla basma olayı yaşanıyor bu belki de mekanik olduğundan az basmayı gerektiren bir durumdur. Laptop klavyesi kullanıp mekanik klavyeye geçince bu olay sık rastlanan bir durum.
    Bu belki de switch kaynaklı bir problemdir belki de çözümünü tam kestiremediğim için net bir şey söyleyemiyorum.

Bu 2 sebepten dolayı satıyorum. Aynı zamanda League of legends,Counter Strike Global Offensive gibi rank kasabilinen oyunları bıraktığım için. Bunu üçüncü sebep olarak gösterebilirim fakat kişisel tercihten dolayı olduğu için yazma gereksinimi duymadım maddeler halinde.

Görsel : SteelSeries 6GV2 English Layout 75 TL - SADECE İZMİR İÇİ SATILIK

BURASI ÖNEMLİ: Neden sadece İzmir içi satıyorsun? diyebilirsiniz.

Açıklama : Elden nakit almak istiyorum. Aynı zamanda ben ürünü eğer il dışı bir yere gönderirsem nakiti banka yoluyla bile göndermeyecek insan çok bu devirde. İlla ki ben alıcam hocam farklı ildeyim diyorsanız öncelikle hesabıma ürünün tam fiyatını göndermeniz ve alıcı ödemeli olarak almanız gerekir. Bu duruma da güvenmeyecek bir çok satın alacak kişi olduğundan elden satmak tercihimdir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorratm -- 1 Ocak 2019; 17:19:2 >

• PM gönderiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.