Şimdi Ara

Steel Series Rival 650 Uzun Süreli Kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Steel Series Rival 650 Mayıs 2020 yılında bir indirimde 699-TL'ye aldım.


    * Ürünü bilgisayar başında çalıştığım için günlük 7-8 saat civarında kullanıyorum minimum.


    * Herhangi bir performans problemi ile karşılaşmadım ancak FPS tarz oyunlar oynamıyorum. Genellik ile moba türünde oyunlar oynuyorum. Her yüzeyde düzgünce çalışıyor cam yüzeyde denemedim sadece.


    * Ürün ara yüzünde oynadığınız oyunlara göre ekte yer alan görselde görebileceğiniz oyun içi bilgileri mouse üzerindeki led ışıklar ile sizi uyarıyor. LOL için baron çıktığında, ejderha çıktığında farklı konumda yer alan ledler yanıyor. CS GO için canınızı, kalan mermi miktarını, armor durumuna göre kalan kısmı gösterecek şekilde kısmi yanıyor.


    *

    Steel Series Rival 650 Uzun Süreli Kullanım


    Steel Series Rival 650 Uzun Süreli Kullanım



    * Malzeme kalitesi olarak ise 2 yıl sonrasında mouse üzerinde hiç bir deforme, çizik ve benzeri sıkıntı olmadı. Sadece aşağıda belirttiğim ergonomi sağlayan pedlerden birisi yerinden çıktı ve bu konuda da zaten hemen yardımcı oldular.


    *** 2 yıl 3 ay sonra mouse pedleri var sağ ve sol yanaklarda onlardan bir tanesi yapışkanlık özelliğini yitirmiş ve düştü kullanıma bağlı olarak. Steel Series Türkiye instagram sayfası ile iletişime geçtim ve bana turkiye@steelseries.com iletişime geçmemi söylediler. Faturam ile durumu bildirdim ve sıkıntı yaşadığım parça sebebiyle direk bana yardımcı olup yenisini gönderdiler oldukça ilgiliydiler. Buradan da ilgilenen Derya Hanım'a teşekkür ederim.

    Steel Series Rival 650 Uzun Süreli Kullanım



    * Almak isteyen bütçesi olanlar için markayı böyle bir müşteri memnuniyeti politikası gütmelerinden öneriyorum. A ile başlayan başka marka bir ürün için yaptığım bir müşteri temsilcisi görüşmesinde hiç bir şekilde yardımcı olan olmamıştı ve bu durum beni bu markadan soğutmuştu yıllarca laptoplarını herkese önermiş olmama rağmen bir daha ürünlerini almadım ve önermedim. Müşteri memnuniyeti açısından mevcut şartlarda oldukça başarılılar.


    Steel Series Rival 650 Uzun Süreli Kullanım







  • bende de rival 600 var, oldukça memnunum. Tavsiye ederim.

  • Sol click hassasiyet nasıl?


    tıkladım tıklamadım kararsızlığı var mı yoksa çok net şekilde 1 ve 0 gibi net mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.