Şimdi Ara

Steel Series İkari Lazer [Help]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şüphesizki en kararsız kişilerden biriyim ay oldu mouse konusunda karr weremedim
    şimdi steel series ikari lazer i düşünüyorum we kullanan warsa yorumlarını bekliyorm eğer olumlu bir sonuç çıkarsa alıcağım mouse o olucak kesin.

birde logitech g9 üzerindede duruyorum tabi aklımın bi ucundada o war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parad0ox -- 19 Mart 2010; 21:55:33 >

• Öncelikle tek sabırsız insan sen değilsin bunu bil. Ben 3 ay araştırdım. Eğer elin normalden büyükse ikari elinle uyumlu olacaktir. Bunun dışında bi sorununun olup olmadığını bilmiyorum umarım yardımcı olmuşumdur.:)
  • bence ikari lazer alacagin paraya biraz daha ekle xai al hemen hemen garantio olur.belki de piyasadaki en iyi oyun mouse'sodir.lakin fiyati baya da bir yuksektir.
  • Ikari yada G9 bunlar boş zaman kaybı alıcaksan Ikarı'yı alıcaksın yada yeni bir mouse alabilirsin mesela CyberSnipa Stinger çok rahat ve iyi bir oyun mousesidir vede elin büyüksede daha rahat oynarsın fiyatıda uygundur.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.