arkadaşlar şunları bilin ve ona göre yorum yapın 1-Steau ceza aldı 1 sene , UEFA fb nin cezasındaki +1 de olduğu gibi 5 sene erteldi. 2-Steau kendi maçını direkt etkileyecek bir hamle yapmadı, teşvik primi yolladı 3-fb 7 maçın skorunu kendi lehine etkilemekten disiplin kuruluna sevk edilmişti. 4-Steau 1 maçta teşvik priminden dolayı 7 puan silme cezası aldı Romanya F.Federasyonundan
şimdi fb 7 maç için 2 + 1 yıl aldı bence ucuz yırttı, adamlar 1 maç teşvik için 1 yıl men veriyor. Ayrıca TFF fb ye cezada vermedi.
kardeşim peki birşey soracağım Beşiktaş ne yaptığı için ceza aldı ? hani sürekli söylendi baransu adında bir kişi çıktı dedi at verilmiş. baktık ki yalan söylüyor... hani ortada fol yok yumurta yok niye ceza aldık anlayamıyorum... hani diyorlarsa ki maçtan 10 gün önce tayfur telefon ile konuşmuş; o zaman derim ki gs necatiyi aldı yiğiti aldı culio fatih terim diyoloğu ortada; bir tane akıllı çıkıp gsye dava açmadığına göre vardır bi sebebi dedik. biri aydınlatsa da aydınlansam.
Farkındaysan bilgilendirmek adına attım msjı, o suçlu bu suçlu demiyorum, steau nun neden ceza almadığını yazdıklarımın ışığında değerlendirin diye. ayrıca verilen cezaların kamu vicdanını rahatsız edici olmaması gerekli uefa tarafından okeylenmesi için. Galatasaray Necati konusunda hassas davranmıştır ayrıca transfer dönemi içerisinde gerçekleşmiştir ve Antalya - Galatasaray maçında oynamamıştır Necati.
bilmiyorum benim gördüğüm kadarıyla kamu vicdanını rahatlatmış denemez bu karar. genel tepki fb içindi. biz de yanında yandık bence.
arkadaş şuna romanyanın politik baskıları sonucuymuş gibi davranmayın mafia sayesinde yırtmışlardır çok dönüyo o işler orada
Ben temiz futbol. Hakkımla şerefimle galibiyet, başarı, şampiyonluk istiyorum. Antin kuntin işlerle başarı sağlamak isteyen kendi kulübüm de olsa cezasını çeksin.
yahu biz Beşiktaş'lıyız var mı ötesi.... her sezon yeni transferlerle yeni heyecanlar yaşarız. ( yıldız demiyorum ama onu belirteyim. bizim için ömer şişmanoğlu da bir necip de bir ronaldinho da bir olur.) biz her sezona yeni heyecanlarla gireriz. biz hırsın takımı değiliz.. bırakın almasınlar. platini kupasını da belhandasını da lyon-zagreb maçını da alsın bi koli içine koyup, o koliyi de alıp kendi ligini oynatsın.
Abi bıraksanıza Allah aşkına. Adamlar sırf göstermelik olsun diye yaktı fb ile bjkyi. Lyonlar bükreşler ve niceleri anasını ağlatsın ortalığın.
quote:
Orijinalden alıntı: Narkozy
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
şimdi biri gelir yok onlar ceza yemiş vs. yedikleride -7 puan keşke zamanında göstermelik beşiktaşa -3 fener -5 puan ceza verselerdi o mantıkla
Verdiler MAA döneminde kabul etmediler, etselerdi iş çoktan bitmişti.Ayrıca Bükreş in olayı teşvik.
şike eşittir = teşvik = zero tolerance ???
Dostum teşvik primini gönderen klüp başkanı 3 yıl hapis cezası aldı.Üzerine takım -7 puanla başladı, üzerine takım para cezası aldı.Bununda üzerine 1 yıl gitmedi ve +1 eklendi. Ligde rakiplerinin oynayacağı 1 takıma teşvik verildi diye daha ne almalarını bekliyosun allah aşkına takımı mı dağıtsınlar.Fanatikliği bırakıp düz baksanız zaten adamların cezasının yerinde olduğunu görürsünüz,bundan fazlası olmazdı asıl.Lyon desen gerçekten hak veririm,Lyon hakkında karanlık işlerin döndüğü kesin ancak bükreş demeyin lütfen,bükreş konusunda bir sıkıntı yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme