Şimdi Ara

steamrep admini scam mi güvenli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birisi gayet iyi bi teklifle geldi ama buglu itemlerden dolayı trade yapmıyomuş (buna inanmadım çok saçma değil mi) steamrep admin mi ne varmış o mm olacakmış. normalde scam olduğu kesin ama steamrep güvenilir bi site olduğu için sorayım dedim.

• yalan hocam adminin fake hesabını oluşturur onunla yapar dolandırıcılığı buglu item diye bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

yalan hocam adminin fake hesabını oluşturur onunla yapar dolandırıcılığı buglu item diye bir şey yok

eminsin dimi hocam? adam doğru söylüyorsa karambitim yanar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dö

quote:

yalan hocam adminin fake hesabını oluşturur onunla yapar dolandırıcılığı buglu item diye bir şey yok

hocam iyide item bugluysa nasıl size veremiyorda mm ye verebiliyorki ? yanii item:item de mm kullanmak saçmalık siz ona offer atın kabul ederse eder
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dö

quote:

hocam iyide item bugluysa nasıl size veremiyorda mm ye verebiliyorki ? yanii item:item de mm kullanmak saçmalık siz ona offer atın kabul ederse eder

hayır hocam benim itemimin buglu olmasından korkuyo herhalde

• Sakın inanmayın. 1 aydır yeni dolandırma yöntemi. Kesinlikle inanmayın,bana da söylemişlerdi aynısını hatta bir arkadaş yazdı yeni dolandırıcılık yöntemi diye. Asla takasa girişmeyin ve listenizden silin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Sakın inanmayın. 1 aydır yeni dolandırma yöntemi. Kesinlikle inanmayın,bana da söylemişlerdi aynısını hatta bir arkadaş yazdı yeni dolandırıcılık yöntemi diye. Asla takasa girişmeyin ve listenizden silin.

tamam hocam teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOZİLLA GÜVENİLİR Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.