Şimdi Ara

SteamKO hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben de bir çoğunuz gibi gençliğimi hatta çocukluğumu bu oyuna verip sonra uzun süre oynamadım :)
    SteamKO hakkinda bilgi edinmek istiyorum.
    Oyuncu kitlesi,Oynanabilirlik durumu nasıl şuan oyunda/serverlar da?
    Gb ve item durumu nasil?
    Bir de ortalama bir cz warrior ve cz healler priest bize ne kadara mal olur?

Şimdiden teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.
    Beyler yok mu yardim edebilecek biri?

• Her yer koxp bug vb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son ne zaman usko oynadın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Juniormyw0rld

En son ne zaman usko oynadın ?

4 veya 5 sene oldu sanirim hocam 2006-2011 yillarinda oynamistim yanilmiyorsam

• Oyun çok değişmiş, 60 olmak bile hayalken şimdi 1.5 - 2 günde ard arda gelen görevler ile 70 e yaslıyorsun charı, koxper falan var ama ben aşırı rastlamadım sürekli birileri banlanıyor. Eşya olayına gelince yine görevler ile üstünü başını donatıyor oyun öyle olunca küçük pazarcı ölmüş yani mesela bi +7iron crossbowun 110 hasarı varsa sana verdiği görev is 107 hasarı var gibi. Ayrıca arkadaşın dediği gibi oyunda buglar mevcut falak ilgileniyorlar oyunla. Yeni oyuncu sayısı azımsanmayacak gibi buyüzden eskilerden bi ekip bulmanı tavsiye ederim insanı kanser ediyor yeniler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuncu gayet güzel chyper ve adonisde özellikle, ama koxper baya var exp ve para slotlarında, cz de yok.
    Suan için iron neck 1000-1400tl arası +8 raptor keza 1k-1.2k TL, soyle soylıyım suan charı dizsen 2-3 milyara, skilleri acmak cok sıkıntı suan 9gb ye bakirra falan var skillerin tanesi 550-700 lira arası tutuyor çok komik bir şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaz'a doğru işlerimi hafifletip başlarım diye düşünüyorum. Düşük bütçeyle 6-7 ay ticaret yapar ufak ufak dizerim chari. Ekip bulursam cz int pri bulamazsan asas ardream artik :)
    Pk alanlarında hile hurda yoksa ticaretle micaretle her turlu is yapilir bence

• bende 2005-2009 arası oynayıp bırakmış birisi olarak başladım xigenon serverında. koxp az ve hemen hergün banlanıyorlar o yüzden oyunu oynama amacındaki kimse cesaret etmiyor ancak işin ticaretinde olanlar kullanıyor onlar da zaten çok uzun ömürlü olmuyor hemen hergün banlanıyor koxp çarlar. serverlar kalabalık ve item durumu henüz başını alıp gitmiş durumda değil ki ben daha 2 gün önce açtım charı, geç kalmak gibi bir durum yok. exp pre ve genie alarak çok çabuk 80 olursun, kısaca 80 lvl olmanın maliyeti taş çatlasın 150 tl olur, fazla harcamak istemiyorsan da oyundan bence çok rahat bi şeyler yapılabilir, chaos lara juraidlere, ft lere ve bdv lere girerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.