Şimdi Ara

Steamın ne olduğunu anlatacak bir bey abimiz ?? ACİL !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi sadece şunu söyleyeyim . Klasik bir Türk genci olarak satın aldığım oyunlarda bile yüklerken sadece "next" gibi birbirini takip eden şeylere tıklayan birisiyim . Fakat steam denen şeyden oyunları neredeyse yarı fiyatına bulunabilecek olduğunu fatk ettim . Ama sadece key satıyor diyenleri duydum ama bazıları Cd-DvD de beraberinde veriyor diyenler var . Şimdi hem anlatabilecek babayigit abilerimiz varsa anlatsın lütfen ve
    şu ürünününhttps://store.steampowered.com/sub/49981 sadece key mi yoksa DvD de beraberinde olup olmadığını söyleyin . Kısmen eminim ama teredütteyim orjinal Dvd beraberinde mi değil mi diye ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum sana anlatıyım kullanıcı adım Kost4ever.Şimdi steam bi online oyun platformu oyunlara online sunucu desteği sağlayan bi kuruluş ve herçeşit oyunu satın alabilirsin.Key vermiyorlar steamdan oyun alırsan steam hesabına oyun gelir ve yüklersin oyun hep orda kalır pc değişiminde yeni pcnede kurabilirsin ama bi oyunu 2 pcde aynı anda açamazsın bilgine.Steam cd yollamaz ve tamamen kullanıcı dostudur türkiyede henüz kimse kullanmıyor adam akıllı ama 2 senedir kullanıyorum 30 tane oyunum var ve çok keyifli cd kaybetme derdi yok he şöyle bi sıkıntısı var bi oyunu başka hesaba aktaramıyosun o yüzden kullanıcı adını şifreni ve e-mailini asla ve asla unutma paran oyunların emeğin boşa gidebilir.Bi sorun olursa başlığa devam edebilirsin.Saygılar.
  • kost4ever K kullanıcısına yanıt
    Sagolasın kardeşim beklediğim cevap buydu . Teşekkürler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • kost4ever K kullanıcısına yanıt
    Son olarak örneğin steamdan CoDMW3 full dlc beraberinde satın alınsa site üzerinden mi indiriliyor ? Ve oyuna girdikten sonra fazladan birşey yapmak gerekir mi ? Bu arada eğer ki oynuyorsanız (CoDMW3'ü) oyun eskisi gibi mi yoksa sinek mi avlanıyor ? Biraz konunun dışına çıktım ama kb . Yardımcı olursanız sevinirim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımlanamayan Üye T kullanıcısına yanıt
    alışveriş işlemlerini hallettikten sonra oyun kütüphanene ekleniyor. sonra ordan indiriyorsun.
    oyuna girdikten sonra profil oluşturma gibi birkaç işlem yaptırabilir.
    codmw3 de oyuncu sayısı nasıl bilmiyorum. hangi oyunda günde kaç kişinin oynadığını gösteren bi site vardı. ordan bakabilirsin. siteyi unuttum şimdi. bulursam sonra yazarım.

    son olarak mw3 bundle için fiyat yüksek geldi bana. oyunları indirim dönemlerinde yarı fiyatına, çeyrek fiyatına alabilirsin. bunun dışında indirim dönemlerinde oyunları sonradan satmak ya da takaslamak için alan var. bunlardan da daha uygun fiyattan oyun alabilirsin. tabi güvenilir, referansı olan kişilerden almak şartıyla.
  • Dostum burda kaç kişinin online olduğunuhttp://steamcommunity.com/app/42680 gösteriyo yeşil renkte bir yazıyla.Tahminim %90 ı online oynuyodur kalanı story yani hikaye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.