Arkadaşlar 2-3 günce önce biri beni ekledi . O zaman m4a1-s Knight satıyordum. Onun için ekldeğini düşünüp kabul ettim. Bana hi yazıp peşine bir link atıp onun altına da bir şeyler yazdı. Yanlışıkla linke tıkladım google chrome açıldı ve bir dosya indirdi. Google chrome siliyimmi dedi. Bende sil dedim . Adamı silip engelledim. Hemen kaspersky internet security indirip yükledim pcyi tam tarama yaparak temizledim. Bu link sahtekarlığı ile alakalı baya bir araştırma yaptıktan sonra linke tıklayıp açanların genelikle envanterleri çalınmış. Bu temizlemeyi yaptıktan sonra pcimde vürüs yada keylog ile alakalı bir şey kalmışmıdır yada daha fazla birşey yapamam gerek varmı örneğin format atıyım mı ?
Ek olarak aratırdığım kadarıyla bu dolandırıcılık yapan kişiler genelikle steam hesapları değerli yada envanteri değerli kişileri ekleyip bunu yapıyor. Siz siz olun gizli profilden ekleyip link atarlarsa kesinlikle tıklamayın. Baya bir arkadaşın başı yanmış bu meslenadan dolayı
Baya zaman geçmiş ama bilgilendirme olsun, virüs taraması yaparken imkan varsa o anda başka bir bilgisayardan yada telefondan anında mail ve hesap şifrelerini değiştirmekte fayda var.