Şimdi Ara

Steamdan Nasıl Oyun Alıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben daha önceden PTT kartımı (maestro) paypala onaylatmıştım. Steamın TLye geçmesi ile paypal kaldırılmış ve boacompara gelmiş. Internetten araştırdım biraz gecikmeler oluyormuş, bende oyun alacaktım güvenmedim ve vazgeçtim. Boacompara ve kredi kartı olmadan steamdan nasıl rahat bir şekilde alabiliriz oyunları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobil ödeme ile de alabilirsin

• alicnouma kullanıcısına yanıt
    Mobil ödeme seçeneğinde parantez içinde "boacompara" yazıyordu. Boacompara yönlendirmesi hoşuma gitmiyor aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben steam den gift şeklinde oyun aldım, enpara ile oyun aldım, normal kredi kartı ile oyun aldım, mobil ödeme ile oyun aldım, steam cüzdanımdaki para ile oyun aldım, g2a dan oyun alıp steam e entegre ederek oyun aldım bugüne kadar bi sorun yaşamadım

• alicnouma kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan bu boacomparayı mecbur kullanacağız, ben mobil dışında kullanmayı düşünmüyorum. Enpara olayınıda hiç bilmiyorum; her hangi bir kartı ekleyip kullanabiliyor muyuz, yoksa bir bankaya mı bağlı? Son olarakta şunu sorayım paypal geri gelir mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravity Gun

Anlaşılan bu boacomparayı mecbur kullanacağız, ben mobil dışında kullanmayı düşünmüyorum. Enpara olayınıda hiç bilmiyorum; her hangi bir kartı ekleyip kullanabiliyor muyuz, yoksa bir bankaya mı bağlı? Son olarakta şunu sorayım paypal geri gelir mi sizce?

Paypal kullanmadım hic steamde enpara finansbank a bagli sitesine gir kayit yaptırman yeter kart sana geliyor yanlış bilmiyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

quote:

Orijinalden alıntı: Gravity Gun

Paypal kullanmadım hic steamde enpara finansbank a bagli sitesine gir kayit yaptırman yeter kart sana geliyor yanlış bilmiyorsam

Teşekkür ederim yardımların için. Mobil ödeme yapacağım anlaşılan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmadı gamesatis giibi sitelerden komisyon ücretini vererek kod alabilirsin
  • pxyclone P kullanıcısına yanıt
    Bakarım oraya da. Teşekkür ederim.

• 95liler 20 yaşında değil mi?

http://www.finansbank.enpara.com/

1-Finansbank'a aittir.
    2-Kart ücreti ve banka işlemleri ücreti kesmez. (her şey için geçerli değil çoğunda)
    3-steam vb. yerlerde çok iyi indirimler, iadeli kampanyaları mevcuttur, çok daha iyilerinide gördük daha önceleri.
    4-zararı yoktur al cebine koy çok lazım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 6 Mart 2015; 23:28:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

95liler 20 yaşında değil mi?

http://www.finansbank.enpara.com/

1-Finansbank'a aittir.
    2-Kart ücreti ve banka işlemleri ücreti kesmez. (her şey için geçerli değil çoğunda)
    3-steam vb. yerlerde çok iyi indirimler, iadeli kampanyaları mevcuttur, çok daha iyilerinide gördük daha önceleri.
    4-zararı yoktur al cebine koy çok lazım olur.

Kredi kartı değil, hesap kartı galiba; doğru muyum? İndirimler bayağı iyi gözüküyor, bilgi için teşekkürler.

• Mobil ile 30Tl yatırdım oyunda aldım sıkıntı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.