Şimdi Ara

Steamdan arkadasımıza nasıl oyun göndeririz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba steam hesabım şiştikçe sisiyor bazı oyunlar var bir kez oynasanda sonra oynuyorsun ama bazısı var bitirince bitiyor oyuncu için işte bu noktada acaba bu oyunları basklarına gift olarak nasıl göndeririz onu soracaktım araştırdığım kaarı ile gift gönderme aracı varmıs ama ben bulamadım ingilizcem deiyi olmadığı için steam supporta bakamadım bilisi olan var mı?

• Kendi hesabındaki bir oyunu yollayamazsın. Ancak gift olarak aldığın bir oyunu yollayabilirsin.
  • İki seçeneğiniz var. birisi eğer aynı oyundan +1 e sahipseniz arkadşınıza gönderebilirsiniz. Diğeri ise gift(hediye) olarak kredi kartı ile satın almanızdır.

Örnek olarak sizde Half-life 2 oyununuz var. Sonra herhangi bir mağazada Half-Life 2 orange box gördünüz ve onu satın aldınız. Eve gittiniz oyunun aktivasyonunu yaptınız. Otomatik olarak Half-Life 2 +1 olacaktır. onu library / games kısmından Half - Life 2 nin üzerine tıkladığında pencerinin sağ tarafında LINKS in altında Send Guest Pass a tıklayacaksın. Extra copy leri göreceksin. Ama Librayı Games sekmesi Detail durumunda olmalıdır. Detail ise ekranın sol üst köşesindedir.

Eğer takıldığın konu varsa bana msg at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.