Şimdi Ara

STEAMDA 661 TL KONUYA BAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam hesabımda 661 tl mevcut bu 661 tl yi nakit paraya satmayı düşünüyorum tabiki 661 e satamayacamı biliyorum normal bi bıçak alıp %10 dan satmak da aynı mantığa geliyor ben bu parayı nakite çevirmek için 540 tl ye satmayı düşünüyorum pazara bi item koyarsınız çekerim işlem olur elden yapmak önceliğimdir daha farklı teklifleriniz vaf ise bana ulaşabilirsiniz
    STEAMDA 661 TL KONUYA BAK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal bir bıçak alırsanız 10 ile satamazsınız. Bu 90% fiyatına tekabül eder ki opskins'te daha uyguna bulabilirler.

Senin yapacağın şey oyun alıp en 20% indirimiyle başkasına hediye göndermek.

Örnek: Csgo market fiyatı 24 TL ise bunu 15 TL'den satmak mantıklı olabilir.

Aynı şekilde GTA V vesaire vesaire.
  • En kolay yolu cs keyi alıp satmak.%80 fiyattan hemen satmış olursun.%90 dan satmayı düşünüyorsan oyun alıp satabilirsin.Oyun satışı için steam indirimlerini beklemen gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 25 Şubat 2017; 15:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

En kolay yolu cs keyi alıp satmak.%80 fiyattan hemen satmış olursun.%90 dan satmayı düşünüyorsan oyun alıp satabilirsin.Oyun satışı için steam indirimlerini beklemen gerekecek

++
  • %70e satarsınız alırım 200 - 250 tl

• bu aralar para eden oyunlara yonel diyecem zararina olur odantikli birsey valla.

• Hocam sormasi ayip nasil oldu bu miktar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sultansari kullanıcısına yanıt
    Normalde bende 1400 civarı vardı oyun felan aldım hesabımda baya oyun var ayrıyetten arkadaşlarıma hediye gönderdim sattım felan bu kadar kaldı bu parayıda cs goda takas yaparak kazandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.