Şimdi Ara

steam ve cs1.6 full versiyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben cs 1.6 full versiyonu indirmek istiorum arkadşlar

google yazınca çıkan linklerde steam falan die bişi çıkıo

1- bu steam nedir ne işe yarar bunu açıklarsanız sevinrm

1- i,nternetten download edebilceem full versiyonun linkini verirseniz gerçekten çok makbule geçer ;

şimdiden saolun teşekkürler

• steam, valve'nin oyunları multiplayer olarak oynaman için yaptığı bir platform gibi birşeydir. tabiki multiplayer olarak oynanmayan oyunlar da var onları da steam üzerinden oynayabiliyorsun ancak öncelikle satın alman lazım.

steampowered.com'dan istediğin oyunları satın alıyorsun. sonra o oyunları internetten indirip kuruyorsun. ve o oyunları steam üzerinden oynuyorsun.

steam'den satın aldığın oyunları orjinal serverlarda oynayabiliyorsun. ancak non-steam (steam olmayan) -anladın sen onu - , olarak indirince orjinal olmayan non steam serverlarda oynayabiliyorsun.

ben sana orjinal olarak oynamanı tavsiye ederim çünkü orjinal serverları sayısı bir hayli çok ayrıca non-steam serverlarda da oynayabilirsin.

ayrıca bence cs 1.6 alma. counter strike source al. grafikleri ve oynanışı çok daha güzel ve daha zevkli. tabi ki senin tercihin.

ayrıca (sürekli ayrıca diyorum), steam'den 1.6 veya source alırken. halflife veya halflife 2 almana gerek yok.

• şimdi bi kaç arkımla oynucaz bu oyunu onlar şu andada oynuo ben eeksik kalıorum . bu nedenle 1.6 lazım

server çokmuş steamda farketmez ben başkalarıylşa oynamıcam hep aynı arkarımla oynarım cs çevrem sanırım bayaa çok:D

sonra bugün bi cd satan biyere sordum adam bana hılflıfe war dedi

benm bildiim cs hılflıfe'nin yanında ek paket gibi bişi die biliorum

adamda dvd'de warmış hlflıfe bana 3 cd yapabilceeni söledi

hılfelıfenin içinde cs warmıdır sizce??

ayrıca netten indirebilceem bi link yokmu?? cs 1.6 lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

şimdi bi kaç arkımla oynucaz bu oyunu onlar şu andada oynuo ben eeksik kalıorum . bu nedenle 1.6 lazım

server çokmuş steamda farketmez ben başkalarıylşa oynamıcam hep aynı arkarımla oynarım cs çevrem sanırım bayaa çok:D

sonra bugün bi cd satan biyere sordum adam bana hılflıfe war dedi

benm bildiim cs hılflıfe'nin yanında ek paket gibi bişi die biliorum

adamda dvd'de warmış hlflıfe bana 3 cd yapabilceeni söledi

hılfelıfenin içinde cs warmıdır sizce??

ayrıca netten indirebilceem bi link yokmu?? cs 1.6 lütfen

evet, cs 1.6 halflife'ın bir modu.

yani non steam cs 1.6 için önceden non steam halflife yüklemen lazım.

herhalde cd satan adam sana yanlış söylemiş çünkü halflife 1 cd, adam herhalde halflife 2'den bahsediyordu.

hayır, halflife'ın içinde cs yok.

önce non steam halflife'ı yükleyeceksin, sonra non steam 1.6'yı yükleyeceksin.

• hayır gerek yok sadece non-steam ı yükle içinde zaten HL var kendim çok sildim-yükledim biliyorum
    link olarakta hem üst konuya bak hemdewww.ultima-strike.com da bulabilirsin(non-steam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 8 Eylül 2007; 11:34:10 >
  • @TechN9ne

http://www.ultima-strike.com/sayfa.php?id=2014

senn verdiin siteden bunu buldum ama buda steam çıkmasın ben cs istiorum

cs die indirdiim steam yüzünden otaya 300mb kaydı

kotalı net kullanıcısıyım indirmeden önce emin olmam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.