Şimdi Ara

STEAM ÜZERİNDEN OYUN ALMAK?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN STEAM ÜZERİNDEN TF2 GARRY"S MOD OYUNU ALDIM (24 $) SİZDEN SORMAK İSTEDİĞİM DAHA ÖNCE BURDAN OYUN ALAN ARKADAŞLAR VARMI ,BU OYUN ELİME NE KADAR Bİ ZAMAN ZARFI İÇERİSİNDE ELİME GEÇİYOR YADA NERDEN TAKİP EDEBİLİRİM.SİTE İNGİLİZCE OLDUĞU İÇİN FAZLA ANLAMIYORUM BİDE ŞU ANDA OYUNU GALİBA İNDİRİYORUM AŞAĞIDA RESİMLERİNİ KOYDUM BU OYUNU STEAM ÜZERİNDEN İNDİRİLEBİLİYORMU BİDE ARKADAŞLAR OYUNU İNDİRDİĞİM TAKTİRDE BU OYUN KUTULU HALDE YİNE ELİME ULAŞIYORMU.ARKADAŞLAR Bİ SORUM DAHA OLACAK BİRAZ KAFANIZI ŞİŞİRİYORUM AMA BİDE AKTİVASYON OLAYI VAR ACABA BU ŞİFREDE BANA CD İÇERİSNDE VE İNDİRDİĞİM OYUN İÇERİSİNDE GELİYORMU BİLEN ARKADAŞLAR VARSA BENİ Bİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM..

• aldıgın oyun sana kutulu olarak gelmiyor satın aldığın oyun senin hesabına ekleniyor herhangi key falan girmiyorsun ilk olarak satın alıyorsun ve sonsuza kadar hesabında kalıyor istedigin zaman indirebilirsin o oyun sana ait oluyor
  • YA ÜSTADIM BU KOYDUĞUM İKİNCİ RESİMDEKİ OLAY NE ONU ÇÖZEMEDİM
  • eğer oyunu kutulu olarak aldıysan uzerinde serial olur onu oraya yazar aktif edersin ama steam den aldıgın zaman sana key falan vermez oyun otomatik hesabına eklenir key falan yazmazsın bir yere
  • teşekkürler aga yardımcı olduğun için
  • aynı şekilde ben de 2 gün önce aldım ve çok memnunum. yalnız oyunu indirdikten sonra back up'ını almayı unutma dostum...
  • Birde Steam sana ödeme yaptığında bunları teyit eden,içinde ödeme bilgilerini bulunduran bir E-Posta gönderiyor.Bu E-Postayı sakla,hatta imkanın varsa yazıcıdan çıktısını al.

İlerde Steam hesabın çalınırsa.Bu oyunların sana ait olduklarını kanıtlayacak tek belgedir.Steam'e yapacağın çalıntı başvuruları içinde bu belgeyi kullanırsan daha çabuk sonuca ulaşmaktasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 7 Mayıs 2008; 18:48:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam'e Korsan Oyun Eklemek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steam üzerinden bedava oyunlar ve modlar var.Bu oyunların price kısımlarında third-party yazıyor bu ne anlama geliyor bide bu beleş oyunları steam üzerinden nasıl indiricez
  • store kısmında ücretsiz oyunları görebilirsin. mesela trackmania nations, üzerine tıkla, açılan yerde install game diyeceksin sadece. sonra indirmeye başlayacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.