Şimdi Ara

Steam üzerindeki Gta'yı paylaşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam üzerinden GTA5'i olan bir arkadaşım var oyunu uzun süredir oynamıyor. Steam aile paylaşımı ile yada social club üzerinden hesaba giriş yapıp ben de oynayabilir miyim ? Var mıdır bunun bir yolu ?

• Aile paylaşımıyla oynanabiliyor diye biliyorum. Aile paylaşımıyla kendi hesabından gireceksin ve yeni social club hesabı açacaksın. Hatta banlananlara aile paylaşımıyla yeni social club açıp oynayabilirsiniz diye tavsiye veriyorlar yabancı forumlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Aile paylaşımıyla oynanabiliyor diye biliyorum. Aile paylaşımıyla kendi hesabından gireceksin ve yeni social club hesabı açacaksın. Hatta banlananlara aile paylaşımıyla yeni social club açıp oynayabilirsiniz diye tavsiye veriyorlar yabancı forumlarda

Peki aile paylaşımı ile açınca arkadaşımın online hesabı üzerinden devam edebilir miyim ? 1Lv'dan başlayacaksam hiç gereği yok çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenBlock37

quote:

Aile paylaşımıyla oynanabiliyor diye biliyorum. Aile paylaşımıyla kendi hesabından gireceksin ve yeni social club hesabı açacaksın. Hatta banlananlara aile paylaşımıyla yeni social club açıp oynayabilirsiniz diye tavsiye veriyorlar yabancı forumlarda

Peki aile paylaşımı ile açınca arkadaşımın online hesabı üzerinden devam edebilir miyim ? 1Lv'dan başlayacaksam hiç gereği yok çünkü

O konuda bilgim yok ama olur diye düşümüyorum. İstersen arkadaşının pcsinde kendi steam hesabına giriş yapıp dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Konuyu biraz hortlatıyım. Arkadasın dedıgını yaptım. Olmuyor. Yeni hesap felan kabul etmıyor. socialclub sizden yeni bir key istiyor. Hatta aile paylasımı yaptıgınız hesaptan GTA 5 in keyini gosterıp kabul etmıyor. Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0FLu61 -- 18 Şubat 2019; 2:4:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.