Şimdi Ara

STEAM SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkeze merhaba umarım bir çözümü vardır şimdiden teşekkür ederim,
    ben playstoreden batman arkhamcity origin aldım steame kodu aktifleştirdim yükledi ok,daha sonra
    season pass dlc kodunu aldım steama girdim 2 saniye birşey yükledi mi yüklemedimi anlıyamadım,
    oyun hesabımda gözüküyor,içerikte gözüküyor enable falan yazmıyo ama oyun steamdaki storeye-
    girdiğimde yeşil kutu oyun sahibisiniz yazıyor fakat STEAM OYUNU KURMADI OYUNUN İÇERİSİNDEDE KURMA FALAN YOK
    KISACASI YÜKLEMİYOR SİZEDE OLDUMU YADA BU DLCYİ NASIL YÜKLERİM LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazane1 -- 13 Mayıs 2014; 14:56:54 >

• Cold, Cold Hearth senaryosu aktif mi ona bakın ana menüde. Oyunun özelliklerinden DLC kısmına da bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    hayır arkadaşım yazdığım gibi oyunun içerisindede yok hiçbir izi,zaten yükleseydi olurdu belkide ama benim sorunumda tam bu indirmedi-
    sadece 2 saniye birşey yükledi veya güncellendi seasonda 3 adet single mod var veya 2adet,2 saniyede indirmesi zaten kesinlikle mümkün değil
    he ama steamde oyunun üzerine sağ tıkladığımda dlc var olarak gözüküyor veya satın almaya girdiğimdede bu oyuna sahipsiniz yazıyor ama yok
    biraz araştırdım elle dlc kaynak yapma diye onlarıda denedim olmuyor zaten steam kendisi indirmiycekse ne işe yarıyor ama buna rağmen denedim,benim origin;le iligili hiçbir sorunum olmadı hiç,origin hem sağlam hem steam gibi hırsız değil hemde yetkili ile konuşabiliyorsun-
    steamda ilgili sitesine bile hesap adımı şifremi doğru yazdığım halde hatalı diyor ama aynı şeyi steam cliente yazdığımda çıkıyor tam bi komedi
    sadece oyun içinde açtığımda resmi sitesine girebiliyorum gene yetkili ile konuşturmuyor ben bundan sonra hayatta steamla oyun almam kaçarım
    origin en sağlamı ama üzülüyorum çünkü çok sevdiğim oyun çözümü umarım vardır şimdiden teşşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazane1 -- 14 Mayıs 2014; 22:21:26 >

• zazane1 Z kullanıcısına yanıt
    Özelliklerden içerik dosyalarını doğrulatıp tekrar deneyin. Doğrulatmaya rağmen yine bir şey olmuyorsa Steam Support'a ulaşın.

Steam yıllardır olan bir sistem, ne bir hırsızlığı var ne de başka bir şey. Belli ki Steam'de yenisiniz yazdıklarınızdan belli oluyor fazlasıyla. Origin'de canlı destek var belki ama karşınıza Hintli çıkıyor ve her zaman anlaşamayabiliyorsunuz.
    özelliklerden oyunun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulat diyorsan yaptım başka seçenek yok zaten
    Either the username / password you entered is incorrect or You did not enter the correct image verification code.
    supportla görüşme yapmak istediğimde yukarıdakini yazıyor yani kullanıcı adı veya şifre yanlış girdiniz???????????????hemde sitesine bu sefer girdiğim halde
    diyor ben girerken şifremi doğruladı ama görüşmek isteyince bir daha soruyor?
    hesaplarımda bile oyun aldığım gözüküyor ama indirmiyor
    tamam steamda yeniyim ama origindede yeniyim yeni derken ikisi içinde hemen hemen 2 sene oldu,doğru olan etkinleştirme kodunu girdiğinde_
    indirmesi gerekmez mi?ben bundan bahsediyorum origin bunu yapabiliyor,steamda tamam 4 oyun yüklü onları indirdi ama şimdi bunu yapması_
    ağrıma gidiyor verdiğim parayamı yanayım yoksa güzelim dlcleri oynayamıyışımamı?teşekkür ederim sana yazdıkların için yardımcı olmaya çalışıyorsun saol umarım çözümleri vardır yada düzeltilir bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zazane1

özelliklerden oyunun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulat diyorsan yaptım başka seçenek yok zaten
    Either the username / password you entered is incorrect or You did not enter the correct image verification code.
    supportla görüşme yapmak istediğimde yukarıdakini yazıyor yani kullanıcı adı veya şifre yanlış girdiniz???????????????hemde sitesine bu sefer girdiğim halde
    diyor ben girerken şifremi doğruladı ama görüşmek isteyince bir daha soruyor?
    hesaplarımda bile oyun aldığım gözüküyor ama indirmiyor
    tamam steamda yeniyim ama origindede yeniyim yeni derken ikisi içinde hemen hemen 2 sene oldu,doğru olan etkinleştirme kodunu girdiğinde_
    indirmesi gerekmez mi?ben bundan bahsediyorum origin bunu yapabiliyor,steamda tamam 4 oyun yüklü onları indirdi ama şimdi bunu yapması_
    ağrıma gidiyor verdiğim parayamı yanayım yoksa güzelim dlcleri oynayamıyışımamı?teşekkür ederim sana yazdıkların için yardımcı olmaya çalışıyorsun saol umarım çözümleri vardır yada düzeltilir bekliyorum

Support'a giriş yaparken ayrı bir hesap almanız gerekiyor doğrudan Steam hesabı ile giriş yapamazsınız. Aynısı Steam Forums için de geçerlidir. İkisinde de Create account kısmı var oradan hesap açmalısınız.

Bu arada oyunun diskte kapladığı yer ne kadar ? Bende de Arkham Origins + Season Pass mevcut.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için assassin2016
    diskten sildim oyunu ama şuan indirmeye başlıyorum steamde kapladığı alan 16.2 gb.diye yazıyor indirirken,
    yüklendiğinde disk alanını yazarım buraya,sen nasıl indirdin ki direk oyunu yükledi mi sana?yada kaç dakika sürdü yüklemesi dlc yi?
    bu arada playstoredan kodu aktifleştirdim ama cold cold heart dlcsi dahil yazmıyordu sitede ama steam storede yazıyor o paketide veriyor mu?
    şimdiden teşekkür ederim yüklediğinde cvp yazacağım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazane1 -- 16 Mayıs 2014; 1:56:19 >

• quote:

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için assassin2016
    diskten sildim oyunu ama şuan indirmeye başlıyorum steamde kapladığı alan 16.2 gb.diye yazıyor indirirken,
    yüklendiğinde disk alanını yazarım buraya,sen nasıl indirdin ki direk oyunu yükledi mi sana?yada kaç dakika sürdü yüklemesi dlc yi?
    bu arada playstoredan kodu aktifleştirdim ama cold cold heart dlcsi dahil yazmıyordu sitede ama steam storede yazıyor o paketide veriyor mu?
    şimdiden teşekkür ederim yüklediğinde cvp yazacağım bekliyorum

Bende henüz yüklü değil oyun indirmek istediğimde 28 GB yer istediği bilgisi geliyor. Cold, Cold Hearth DLC'si Season Pass'ın son içeriği olduğu için o da dahil. Özelliklerden DLC'lerin yüklü olup, olmadığını tiklerini vs. kaldırıp tekrar eklemeyi deneyin belki işe yarar.

önce teşşekkürler sende 28gb bende 16.2gb yazıyor demek ki görmüyor steam ama içerik dlclerde gözüküyor hayret yaw,
    daha önceki yüklediğimde yaptım kutuyu işaretleyip sonra gene aktive ettim yukardakilerde yazdığım gibi sadece güncelleme attı oda 2 saniye-
    şaşırdım kaldım arkadaş,daha hala yüklemedi ama az kaldı yüklendiği zaman tekrar deniyeceğim olumsuz yada olumlu döneceğim
  • yükledim denedim gene olmadı,supporta bir mesaj attım bakalım cevap verecekler mi?
  • supporttan daha hala yanıt yok acaba dlcleri elle indirebilirmiyiz?
  • quote:

supporttan daha hala yanıt yok acaba dlcleri elle indirebilirmiyiz?

Support'a tek mesaj atan olmadığınız için beklemeniz normaldir, 1-2 günde cevap gelir genellikle.

Umarım İngilizce atmışsınızdır.
    evet ingilizce attım,ya birşey sorcam senin oyunun pcde ise super takıldığım bir konu var batman originda
    havada uçarken batmani yukarı uçurmak hangi tuş? genelde aşşağa doğru uçuyor garibim bölüm geçmem buna bağlı bilgi verirsen çok sevinirim
    birde şunu sorcam sen dlc yüklediğinde oyunu bitirmişmiydin?camping challenge bitirdin mi?
    çünkü bir kişi steamde bana öyle söyledi kilitleri açman gerek dedi öyle yükler doğru mu?
    ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazane1 -- 18 Mayıs 2014; 13:36:59 >
    Henüz başlamadım oyuna, önceki serileri de gamepad ile oynuyorum. Tetik tuşları kanca atmaya yarıyor, analog ile de uçuş kontrolü yapılıyor.

Bazı içerikler oyun bitince açılıyor, önceki oyunlardaki sistem öyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    bana hala cevap gelmedi steamden offffyok arkadaş oyunuda bitirdim,ikiye katladım oyunu yok gene
    indirmiyor yardımcıda olmuyorlar 4 gün oldu mesaj atalı en sonunda ingilizce bildiğim bütün küfürleri etirecekler bana
    uçma tuşunu buldum sol ctrl ye basıp bırakıp mousela kaldırıyorum:)bi çare bi çare bana.
  • Steam > Ayarlar > Beta katılımı bölümünden, Steam Beta Update seçeneği seçip, sonra oyununuzun bu ekranının fotoğrafını atabilir misiniz?

STEAM SORUNU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anmey

Steam > Ayarlar > Beta katılımı bölümünden, Steam Beta Update seçeneği seçip, sonra oyununuzun bu ekranının fotoğrafını atabilir misiniz?

STEAM SORUNU

senin gibi buraya çıkartmayı bilmiyorum ama şöyle söyliyeyim
    DLC İÇERİK;ÖĞE:batman arkhamcity origin season passİNSTALL:kutu işaretliEDİNME YÖNTEMİ:steam mağaza
    DURUM:yüklü,başka bir pack yok zaten,kutuyu yine işaretlediğimde 592bytes (2saniye)birşey atıyor
    yukarda ki hepsini okursanız anlarsınız,çaresizim
    steam bana msj göndermiş dlc kısmına bak diyor zaten bakmıştım sorun oyun içindeyse diyor_
    elle montaj yap diyor elle montajdada steam oyun içi dxsetup.exe,otNetFx40_Client_x86_x64.exe
    SystemSoftwware.msi,vcredist_x64.exe,vcredist_x86.exe bunları çalıştır diyor bilgisayarı yeniden_
    başlat diyor öyle dene yaptım olmadı
    2.başlat;çalıştır;regedit;HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\VALVE yolunu izle sağ tıkla izinler
    kutuları işaretle bunuda yaptım gene olmadı
    birde şunu sorayım sen total wara bir tane dlc mi aldın yoksa bir çok mu?
    bende sadece season pass diye yazıyor yani aslında 3 adet dlc var içinde Initiation DLC Cold, Cold Heart DLC
    Narrative DLC packler;Season Pass Skin Pack,New Millennium Skins Pack,Infinite Earth Skins Pack
    bunlarında gözükmesi gerekiyor mu?cevabınızı bekliyorum.teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazane1 -- 20 Mayıs 2014; 15:10:22 >

Onlarında gözükmesi gerekiyor, ekran görüntüsü alıp Destek kısmına gönderin onlar bir şey yapabilir.
  • teşşekürler verdiğin cevap için,tamam gönderdim resimi umarım olur;)cvp bekliyorum bakalım.

STEAM SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazane1 -- 21 Mayıs 2014; 17:13:42 >
  • steam gene aynı şeyi göndermiş.yardımcı olmuyorlar ve warner brosla iletişim yap diyor onla yazışsam oda topu steame atacak_
    biraz türk işine benzedi bu demek aynısı yabancılarda yapılıyormuş belkide biz yabancılardan kaptık bunu topu birbirine atma:)))))))))))
    BEN ÇÖZÜMÜ BULDUM AMA SÜPER OLDU HERKEZE TAVSİYE EDERİM AYNISI BAŞKASININ BAŞINADA GELSE BUNU YAPSIN
    İŞTE SÖYLÜYORUM:STEAMİ SONSUZA KADAR SİLMEK BİR DAHA YÜKLEMEMEK BİR DAHA PARA KAPTIRMAMAK TAVSİYEM
    BEN ÖYLE YAPTIM OHBE DEDİM ÜZERİNE BARDAK SU İÇTİM YAPACAK BİRŞEY YOK REST İN PEACE YANİ
    ORİGİN YUKARIDA YAZDIĞIM GİBİ SUPER,YENİ FİRMADA OLSA CANLI YARDIMDA KARŞINA HİNTLİ JAPON HATTA AFRİKALI BİLE ÇIKSA
    GENEDE ANLAŞIYORLAR BENİMLE,CANLI YARDIM HEMDE SORUNSUZ VE SEZSİZ ORİGİN SENİ SEVİYORUMMMMM......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.