Arkadaşlar bugün steamdan ilk defa oyun almayı denedim. bilgileri doğru olarak girdim ama işlemin sonunda işlemin banka tarafından durdurulduğunu belirten bir hata çıktı. yarım yamalak ingilizcemle anladığım kadarıyla hesapta yeterli fon olmadığı gibi bir şey yazıyordu. ama hesapta oyunu almak için gerekenin çok züerinde nakit var. sorun ne olabilir? birde şu adres bilgileri falan önemli mi? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Bana da bir kere olmuştu, 1-2 saat sonra tekrar deneyince oluyor. Şu anda hesap kaydında o oyunun ilki failed olarak görünüyor. Fazladan para çekmiyorlar, merak etme.
ilgin için sağol. akşam bi daha deneyeyim.
yurt dışı işlem olduğundan güvenlik prosedürleri işletilebiliyor... ben de bazen indirimdeki bir oyunu birden fazla kişiye gift ederken sıkıntı yaşıyorum, üçüncü veya ikinci ödemede sıkıntı çıkarıyor. bir kere bankadan arayıp bu işlemi siz mi yaptınız bile dendi. (akbank) bankanı ara olayı izah et, güvenlik prosedürüne takılma...
sağolun işlemi gerçekleştirdim. tek sorun bankamatik kartıyla satın almaya çalışıyor olmammış