Şimdi Ara

Steam & PS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önümüzdeki günlerde Portal 2 PS3e geliyor evet, steamdeki oyuncularla beraber oynama sohbet etme imkanı ile , peki Playstation ile Steamin birleşmesi mümkün olur mu ilerisi için ? Youtubeda çeşitli kişilerin çektiği vidyolarda bunun benzeri gelişmelerin olduğundan Left4Dead serisini PS'larımızda oynayabileceğimizden bahediyorlardı .
    Açıkçası böyle bir gelişme olması gerçekten çok isterim . Örneğin ben, daha keyifli geldiği için oyunları oynayabildiğim kadar PSte oynama taraftarıyım , ancak müthiş Steam indirimleride olmuyor değil .
    Sizin bu konudaki düşünceleriniz ve gelişmeler , olacaklar nelerdir , tartışalım istedim



  • Böyle bir sistem ile PC oyuncularına karşı konsol oyuncularının FPS türü oyunlar oynadığını düşünün.PC'de her Allah'ın günü çıkan hackleri saymıyorum bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 11 Nisan 2011; 20:24:17 >
  • Ancak eğer yanlış bilmiyorsam Portal 2 de bu sistem olucak . Bilmiyorum belki benim garipliğimdirde, analogları mousea göre daha iyi kullanıyorum
  • Portal2 de cross platform co-op olacak,ornek ps3lu pcdeki ile co-op oynayabilecek zaten.oyun fps olabilir ama değişik bir tarzdadir,bundan dolayı kontrol farkı sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.