Bildirim
steam pes 2014 key
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Biraz daha açıklayıcı yazarsanız büyük ihtimal biri yardım eder, sadece açılmıyor diyerek biz buradan sorunun ne olduğunu bilemeyiz :(
herhangi bir error veriyor ise onu mesajına yaz ki ona göre yardımcı olalım. Yada sen oyunu açmaya çalıştığında ne oluyorsa açıkca onu yaz. -
hocam oyunu yükledim ve kütüphanede oyna seçeneğine tıklıyorum oyunu başlatmıyor hiçbirşekilde hatada vermıyoe ama çalıştırmıyorda sıkıntım bu açıkcası:S -
Steam forumlarında bir kaç kişide de böyle olmuş.
suportdan önerilen steamden tamamen çıkıp aşağıda yolunu verdiğim yerden dx setupu çalıştırman ve eski dx sürümlerinide yüklemen
Steam klasörünün içinde
\Steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2014\_CommonRedist\DirectX\Jun2010\DXSETUP.exe
yada direk internetden dxwebsetup diye arattır 100-200kb lik bir dosya indiricek onu çalıştır dx i bir güncelle eski yeni ne varsa indiriyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X