Şimdi Ara

steam pes 2014 key

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar playstore üzerinden pes 14 key aldım fakat oyun açılmıyor neden olabilir diğer oyunlar acılıyor steamda ama pes acılmıyor yardımcı olaiblirseniz dosya dogruladm yok steam sildim yukledım oyunu sıldım yukledım ama calısmıyor yardımcı olurmusnuz?

• Biraz daha açıklayıcı yazarsanız büyük ihtimal biri yardım eder, sadece açılmıyor diyerek biz buradan sorunun ne olduğunu bilemeyiz :(
    herhangi bir error veriyor ise onu mesajına yaz ki ona göre yardımcı olalım. Yada sen oyunu açmaya çalıştığında ne oluyorsa açıkca onu yaz.
  • 0rk0 kullanıcısına yanıt
    hocam oyunu yükledim ve kütüphanede oyna seçeneğine tıklıyorum oyunu başlatmıyor hiçbirşekilde hatada vermıyoe ama çalıştırmıyorda sıkıntım bu açıkcası:S
  • Steam forumlarında bir kaç kişide de böyle olmuş.
    suportdan önerilen steamden tamamen çıkıp aşağıda yolunu verdiğim yerden dx setupu çalıştırman ve eski dx sürümlerinide yüklemen

Steam klasörünün içinde
    \Steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2014\_CommonRedist\DirectX\Jun2010\DXSETUP.exe

yada direk internetden dxwebsetup diye arattır 100-200kb lik bir dosya indiricek onu çalıştır dx i bir güncelle eski yeni ne varsa indiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 2012 Steam Key
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.