Bildirim
steam para yükleme seçeneklerinde paypal yok ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
artık banka kartları geçiyor sanırım. o yüzden gerek kalmamış olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: RhAimsTeryy123
Evet beyler tl olmadan önce paypal seçeneği vardı. Şim tl oldu ve steam e para yatırırken paypal seçeneğini göremedim. Artık paypalla steam e para yükleyemeyecekmiyiz ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Steam artık Türkiye ye hizmet veriyor. Bu nedenle paypaldan da Türkiye'ye hizmet ediyorsa para alıyor. Birkaç aya gelirler diyolar. -
quote:
Orijinalden alıntı: faati-puskevit
quote:
Evet beyler tl olmadan önce paypal seçeneği vardı. Şim tl oldu ve steam e para yatırırken paypal seçeneğini göremedim. Artık paypalla steam e para yükleyemeyecekmiyiz ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Steam artık Türkiye ye hizmet veriyor. Bu nedenle paypaldan da Türkiye'ye hizmet ediyorsa para alıyor. Birkaç aya gelirler diyolar.
Peki hocam mobil ödeme hakkında bilginiz var mı ? Kullanışlı mı bi faizi var mı önerirmisiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: faati-puskevit
quote:
Steam artık Türkiye ye hizmet veriyor. Bu nedenle paypaldan da Türkiye'ye hizmet ediyorsa para alıyor. Birkaç aya gelirler diyolar.
Peki hocam mobil ödeme hakkında bilginiz var mı ? Kullanışlı mı bi faizi var mı önerirmisiniz ?
Şu an için faiz yok ve sadece Turkcell bu hizmeti veriyor. Ayrıntılar :http://store.steampowered.com/try
-
quote:
Miyiz ayrı yazılır kardeş...
quote:
Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07
quote:
Miyiz ayrı yazılır kardeş...
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim güzel kardeşim. Bu ülkeye senin gibi adamlar lazım...
Beyler yakında paypal yada ininal kart çıkartmayı dusunuyorum.
Tabiki özellikle steam için.
Paypal kalktı ama hala kullanilabilecegini düşünüyorum.
Demek istediğim su...
Simdi paypal bir MasterCard , paypal secenegi kalkmış olsa bile MasterCard ın geçtiği steamde çalışması lazim. Paypal calismiyorsa ininal kart nasıl calisabiliyor...
İninal de bir MasterCard , arkadasim geçenlerde bir paypal kart aldı ve paypal kartın arkasında ininal logosu var mesela.
Demek istediğim su ininal çalışıyorsa paypal ın nesi eksik ikisinde temelde ayni.
Bir kaç gun içinde bu ikisinden birini almayı planlıyorum ve ayni zamanda reşit im başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: NachoVidal
Beyler yakında paypal yada ininal kart çıkartmayı dusunuyorum.
Tabiki özellikle steam için.
Paypal kalktı ama hala kullanilabilecegini düşünüyorum.
Demek istediğim su...
Simdi paypal bir MasterCard , paypal secenegi kalkmış olsa bile MasterCard ın geçtiği steamde çalışması lazim. Paypal calismiyorsa ininal kart nasıl calisabiliyor...
İninal de bir MasterCard , arkadasim geçenlerde bir paypal kart aldı ve paypal kartın arkasında ininal logosu var mesela.
Demek istediğim su ininal çalışıyorsa paypal ın nesi eksik ikisinde temelde ayni.
Bir kaç gun içinde bu ikisinden birini almayı planlıyorum ve ayni zamanda reşit im başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
Paypal alabilirsin sıkıntı çıkarmaz. Ayrıca artık mobil ödeme seçeneği geldi. Bence çok faydalı, faiz falan da kesmiyor. Ona da bi bak derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yakınlarda bir migros var , oradan ininal almayi düşünüyorum aslında gonlum paypaldan yana ama steam in yılbaşı indirimleri ne kadar yetişmek istiyorum.
Simdi gidip paypal alsam ve steamde sorun cikartirsa bu bana pahaliya mal olur TL ye geçince sorun yarattigindan bahsedilmiş hep.
Steam TL ye geçtikten sonra denedinizmi paypal calisiyormu.
Steam tl ye geçtikten sonra denemedim paypal ı ama mastercard seçeneğinden yapabilirsin. Paypal ı denememe sebebim tl ye geçtikten sonra mobil ödeme seçeneği gelmesi açıkcası paypal a gerek kalmadı hem ayda 1 tl çekiyolar hem de daha zahmetli. Bence direk mobil ödeme yap.
Peki dostum saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X