Şimdi Ara

STEAM OYUN YEDEKLEME HAKKINDA SORU (LÜTFEN YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün alelacele bilgisayara format atmam gerekti ve 500 gb'lik steam oyunlarımda peşi sıra mecburen silindi. Malum ülkemizde akk denilen bir sorun var ve 30 gb'lik bir oyun için tahmini süre olarak 1 gün 8 saat şeklinde gözüküyor. Yaklaşık 10 tane böle oyun indirsem sanırım 15 güne yakın bir süre bilgisayara hiç dokunmamam gerekecek

Sizlere sorlarım;

1-) Aynı oyuna sahip yakın bir arkadaşım var. Yarın onun bilgisayarından bir hdd'e yedekleyip, eve getirip kendi bilgisayarımda kurabilir miyim ? Kurarsam bir sıkıntı yaşar mıyım ?

2-) Rainbow Six Siege 23.6 GB ve akk'li/akk'siz indirmek ıstırap gibi. Bunu da arkadaşımdan almayı düşünüyorum. Ancam benim oyunum steam platformundan, arkadaşımın ki Uplay üzerinden. Bu oyunu yedekleyip, gelip evde kurma şansım var mı acaba ?

Şimdiden çok teşekkürler herkese iyi forumlar

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacquer -- 26 Aralık 2016; 5:58:12 >

• o dediğini bilemicem ama bidaha oyunlarını kurdugun zaman harici bi hdd ye oyunlarını yedeklemeni tavsiye ederim steam de oyunları yedekle ve geri yükle var adamlamlar sn de 10 20 30 mb indiriyor biz sürünüyoruz
  • jacquer kullanıcısına yanıt
    İkinizde olan oyunları onun bilgisayarından alıp kendi bilgisayarındaki steamapps-common klasörüne atarsan ve oyunu indirmeye başlarsan dosyaları kontrol eder ve eksik birkaç mb lık dosyayı indirip tamamlar ben öyle aktarmıştım eski bilgisayarımdaki oyunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun klasörlerini kopyalayıp, kendi bilgisayarındaki steam klasörüne kopyalayabilirsin, başka yere kopyalarsanda steamdan oyunuattığın yeri göz at yapıp gösterebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.