Bildirim
steam olmadan multiplayer cs:go
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Eğer bu kapatma web sense ile yapılmış ise çok kurcalamamanızı tavsiye ederim :D -
Port açarak bazen bu tür engeller aşılabiliyor -
ben şantiyede kalıyorum şirket ofisler dışında kaldığımız yerede şahsi kullanmamız için internet bağlattırdı ama kısıtlı indirme download yapmasada olur steam e girip oyunlarımı oynasam kafi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 7 Aralık 2015; 22:53:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fx_57,5
ben şantiyede kalıyorum şirket ofisler dışında kaldığımız yerede şahsi kullanmamız için internet bağlattırdı ama kısıtlı indirme download yapmasada olur steam e girip oyunlarımı oynasam kafi
kaldığınız yerdeyse rica edin ya da yazı yazın belki kaldırırlar. bizim yurt okulun internetini kullanıyordu steam yasaklıydı yazı yazınca açmışlardı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X