Şimdi Ara

Steam ne kadar ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene (geçen ayın 2 sinde kredi kartım oldu) internetten oyun almaya başladım. İlk aldığım oyun SCII + HoTS oldu. Neyse sonra doğum günüm geldi komşuda cod aw almış sağolsun kurayım dedim steam yükledi falan bende bi baktım steamda birsürü şey indirimde yavaş yavaş toplamaya başladım oyunları 21 oyunum oldu şuan. Yahu hergün bakıyorum illaki buluyorum alıcak birşey. Yarına 30 lira bütçe ayırdım. İki oyun bekliyorum Dark Souls 2 - Portal 2. Sizce girer mi ?

• ne komşular var helal olsun. Bizimkile anca aşure veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

Bu sene (geçen ayın 2 sinde kredi kartım oldu) internetten oyun almaya başladım. İlk aldığım oyun SCII + HoTS oldu. Neyse sonra doğum günüm geldi komşuda cod aw almış sağolsun kurayım dedim steam yükledi falan bende bi baktım steamda birsürü şey indirimde yavaş yavaş toplamaya başladım oyunları 21 oyunum oldu şuan. Yahu hergün bakıyorum illaki buluyorum alıcak birşey. Yarına 30 lira bütçe ayırdım. İki oyun bekliyorum Dark Souls 2 - Portal 2. Sizce girer mi ?

portal 2 indirime girmişti geçenlerde 6tl mi ne gördü bende aldım. Yılbaasında tekrar girermi bilmiyorum
  • Dark souls 2 ilk günlerde 21 liraya dusmustu belki son gun girer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.