Şimdi Ara

Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
18.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de sayende magicka almış bulunmaktayım. Refer kodunu da kullandım. Teşekkür etmek istedim :D Aldığın oyunları güncel olarak paylaşırsan burda daha da mutlu olurum. Bir de "Oil Rush" satın almaya değer güzel bir oyun mu ?
  • Spock S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :) En son zombie driver hd, shank 2 ve şu saint's rowlu bundle'ı aldım.Oil rush ise tavsiye etmem bence vasat bi oyun :D
  • Edit: düzeldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 3 Ağustos 2013; 12:01:20 >
  • Magicka alsam değer mi acaba? Strateji oyununa benziyor. Hiç aram oktur strateji oyunlarıyla :D
  • Ulan hepiniz almisiniz oyunlari,ben 25 puan aldim daha. Sunu indir falan diyor,e indiriyorum,puan falan geldigi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Ulan hepiniz almisiniz oyunlari,ben 25 puan aldim daha. Sunu indir falan diyor,e indiriyorum,puan falan geldigi yok

Hocam siteye üye olma teklifleri felan çok kazandırıyor. Veya Legend Online teklifi var mesela 10 level olunca 119 puan veriyor. Takip etmek lazım teklifleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zako66

quote:

Ulan hepiniz almisiniz oyunlari,ben 25 puan aldim daha. Sunu indir falan diyor,e indiriyorum,puan falan geldigi yok

Hocam siteye üye olma teklifleri felan çok kazandırıyor. Veya Legend Online teklifi var mesela 10 level olunca 119 puan veriyor. Takip etmek lazım teklifleri.

Yav ne varsa yapiyorum. Yok su dizide reklam cikacak ona tikla,suraya kayit ol. Yok,hic biri olnuyoe.

Edit:aklima bir fikir geldi,ktunnelden kayit olunca sanki abd deymisiz gibi gorunur,flash oyunlari yapariz belki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 3 Ağustos 2013; 11:47:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa sürede 518 oldu...
  • quote:

quote:

quote:

Yav ne varsa yapiyorum. Yok su dizide reklam cikacak ona tikla,suraya kayit ol. Yok,hic biri olnuyoe.

Edit:aklima bir fikir geldi,ktunnelden kayit olunca sanki abd deymisiz gibi gorunur,flash oyunlari yapariz belki?

Denemek lazım ama ban yeme riski de var. Başka bi yerde farklı bi hesap açıp denenebilir.

• quote:

quote:

ben 141 puan olanını yaptım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2211

quote:

quote:

ben 141 puan olanını yaptım :D

genellikle hepsinden ayrı ayrı alınabiliyor.
  • Beyler Guns Of Icarus ve Arma 2 Co arıyorum. Elinde olanlar iletişime geçebilir mi istek oyunlarınızı siteden alıp takas yapmayı planlıyorum.
  • Değer bence, pek strateji sayılmaz :D Daha çok rpg gibi ama tam da değil
  • Dihaş kullanıcısına yanıt
    Alayım o zaman bi 100 puan kadar lazım. Offerler bitti yenileri bi gelse
  • Garry's Mod almayı düşünüyorum ama source oyunu olarak sadece portal var, half life veya left 4 dead şart mı acaba?
  • Beyler Steam'e acil para aktarmam lazım Paypal hesabımda problem var gönderemiyorum ne yapsam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dihaş

Garry's Mod almayı düşünüyorum ama source oyunu olarak sadece portal var, half life veya left 4 dead şart mı acaba?

Puanlar adeletli dağıtılmıyor dediğiniz gibi sitede 10.000-20.000 arası sadece tek bir sponsordan alan var.Sitenin istatiklerine göre, bu puanı sadece bir haftada topluyorlar sadece bir sponsor buna dahil, bölge engeli olmayanlar sanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 3 Ağustos 2013; 18:50:39 >
  • Bugün de Hydrophobia: Prophecy Steam Game
    (145 Tremor Coins)

Trainz Simulator 12 Steam Game
    (395 Tremor Coins)

aldım, puanları ucuzdu
  • Teşekkürler @Dihaş sayende ilk bir kaç saatte oyun aldım.
    Oyun arayanlara Vessel tavsiye ederim 245 puan.
    Bir de çalışmayan offerları paylaşırsak iyi olur.
  • Hydrophobia: Prophecy'ı aldım, aslında almayacaktım ama puan zor birikiyor şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 4 Ağustos 2013; 5:02:46 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.