Şimdi Ara

Steam hesabıma giremiyorum :/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi steam hesabına giriş yapamıyorum . Şifre sıfırlama e-postası yolladım . Şifremi değiştirdim ama steam kabul etmiyor şifren yanlış diyor . Tekrar kurtarma e postası yollamayı denedim fakat bu sefer bana bu hesap için izin verilen kurtarma deneme sayıısı aşmıştır dedi .

Lütfen yardım edin :(

Not : Evimdeki 2 bilgisayarda steam hesabım açık . Başka bilgisayardan girmeye çalışıyorum .

Steam Hesabına Giriş Yapamıyorsan Ne Yapmalısın?

Steam hesabına giriş yapamıyorsan, bunun birkaç nedeni olabilir. En yaygın nedenler şunlardır:

• Yanlış kullanıcı adı veya parola: Kullanıcı adını veya parolanı yanlış girmiş olabilirsin. Doğru bilgilerle tekrar giriş yapmayı dene.
    • Steam sunucularında bakım: Steam sunucuları bazen bakım veya güncelleme için kapatılır. Bu durumda, genellikle birkaç saat içinde erişim yeniden sağlanır.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı, Steam'in internete bağlanmasını engelleyebilir. Bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakmayı dene ve tekrar giriş yap.
    • İnternet bağlantısı sorunları: İnternet bağlantın kesik veya zayıf olabilir. Bağlantını kontrol et ve gerekirse yeniden başlat.

Yukarıdaki adımları denediysen ve hala giriş yapamıyorsan, aşağıdaki ek sorun giderme ipuçlarını göz önünde bulundur:

• Steam'i yeniden başlat: Steam uygulamasını kapat ve tekrar aç.
    • Bilgisayarını yeniden başlat: Bu, geçici yazılım sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Steam önbelleğini temizle: Steam önbelleğini temizlemek, bozuk dosyaları kaldırabilir. Bunu yapmak için şu adımları izle:
      1. Steam'i aç.
      2. "Steam" menüsüne tıkla ve "Ayarlar"ı seç.
      3. "İndirilenler" sekmesine tıkla.
      4. "İndirme Önbelleğini Temizle" düğmesine tıkla.
    • Steam destek ekibiyle iletişime geç: Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala giriş yapamıyorsan, Steam destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.

"Bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." hatası alıyorsan:

Bu hata, çok fazla başarısız giriş denemesi yaptığın anlamına gelir. Hesabını korumak için Steam, birkaç başarısız denemeden sonra giriş girişimlerini geçici olarak engeller. Birkaç saat bekledikten sonra tekrar giriş yapmayı dene.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Başlıkta belirttiğim gibi steam hesabına giriş yapamıyorum . Şifre sıfırlama e-postası yolladım . Şifremi değiştirdim ama steam kabul etmiyor şifren yanlış diyor . Tekrar kurtarma e postası yollamayı denedim fakat bu sefer bana bu hesap için izin verilen kurtarma deneme sayıısı aşmıştır dedi .

Lütfen yardım edin :(

Not : Evimdeki 2 bilgisayarda steam hesabım açık . Başka bilgisayardan girmeye çalışıyorum .

aynı problemi yaşıyorum , nasıl çözdün bu sorunu=?
  • Saçma bir şekilde çözdüm belki de bekleyince düzelmiştir . Şifre sıfırlama kısmında şifremi ctrl c ile kopyaladım sonra steam de şifre kısmına ctrl v yle yapıştırdım oldu . Belki beklediğim içindir bilmiyorum ama böyle girebildim hesaba .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Origin hesabımı kapattı.
    6 yıl önce açıldı
    steam ilk email
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ve size özel araştırıp buldum steam bazı şehirlerde geçici olarak durmuştur çünkü ana bilgisayar değiştiriliyor peki niye diyenler olacaktır sebebi koronavirüs evde kalan kişi artınca sıkıntı çıkmış en kısa sürede çözülecek
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.