Şimdi Ara

Steam Hesabıma Çin'den Giriş Yapılmış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bugün Steam hesabıma girdim karşıma hesabınıza 2 Mart tarihte şu IP adresi ile Çinden giriş yapılmıştır bu siz değilseniz şifrenizi değiştirin vs şeyler yazan bi sekme çıktı.

Hesabı çalmamışlar. Herhangi bir şifre değişikliği yok, ne mail adresimde ne de steam hesabımda. Sadece giriş yapılmış. Her ihtimale karşı hem mailin hemde steam hesabımın şifresini değiştirdim. Acaba pc de keylogger olabilir mi ? Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?

• Steam şifren ile mail şifren aynı olması. Steam Guard'ı aktif et değilse. Mailin olmadan başka bir bilgisayarda giriş yapılmak istendiğinde mailine onay kodu geliyor, o konu girmeden sen dahi giremezsin hesabına. İster Çin'de ol, ister Türkiye'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Steam şifren ile mail şifren aynı olması. Steam Guard'ı aktif et değilse. Mailin olmadan başka bir bilgisayarda giriş yapılmak istendiğinde mailine onay kodu geliyor, o konu girmeden sen dahi giremezsin hesabına. İster Çin'de ol, ister Türkiye'de.

Mail şifrem ile steam şifremde aynı değil. Steam guard aktifti fakat bu çinden giriş yapıldıktan sonra steam guard devre dışı bırakılmış. Fotograf ekliyorum daha detaylı bilgi bulabilirsin.

Steam Hesabıma Çin'den Giriş Yapılmış ?

• Steam Guard devre dışı bırakıldıysa tehlikeli. Tüm şifrelerini temiz bir bilgisayarda değiştirmeni öneririm. Büyük bir ihtimal bilgisayarında bir keylogger var yada hesabınla giriş yaptığın başka bir bilgisayarda keylogger var. En temizi yeni format atılmış bir bilgisayarda tüm şifrelerini değiştir.
  • humble bundle g2a tarzı bir siteye yetki verdiysen o yüzden de olabilir
  • VPN kullanırken siz giriş yapmış olabilir misiniz?
    Not: VPN kullanıcak arkadaşlarımız varsa Steam'i kapatıp kullanın, sonra ülke param birimlerinden yararlanmaya çalışıyor gibi görünüp başınız belaya girmesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

humble bundle g2a tarzı bir siteye yetki verdiysen o yüzden de olabilir

o yetki steam api tarafından veriliyor yani o tarz siteler senin bilgilerine erişemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok ne humblebundle g2a gibi sitelere yetki verdim ne de vpn li giriş yapmaya çalıştım. Yani o ben değilim ondan eminim
  • Nuri'çinde yatsın'daki Nuri'dir
  • O zaman SteamGuard'ı aktif edin ve güvenliğinden emin olduğunuz bi mail adresiyle maili değiştirin.
    Ben Gmail kullanıyorum.
    Steam'e girmeye çalışırken Gmail'e kod gidiyor, Gmail'e girmeye çalışırken telefona kod gidiyor
  • telefondayken kullandığım puffin browser dan giriş yaptığımda bana da aynı uyarı gelmişti farklı bir ülkeden giriş yapıldı diye. benzer durum yaşamış olabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.