Şimdi Ara

STEAM HESABI VE OVERWATCH HESABI SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 STEAM HESABI SATILIK(EN SON ÇIKAN WOW LADA TAKAS EDİLİR)
    Hesapta Pubg(69 tl şu an),Black Ops 3 Deluxe Edition(300 tl ye almıştım ama 50 tl diyelim şu an),Elder Scrolls Online Full Paket yani bütün ek paketler(Summerset,Morrowind ve Tüm Dlc leri Tek tek aldım(260 Tl ye mal oldu bana indirim döneminde),Hunt:Showdown(45 tl aldım),Counter Strike:GO(12 tl),Killing Floor(16 tl),Rocket League(18 tl ye aldım),Tom Clancy s Division Gold Edition(100 tl ye aldım).Bütün Fiyatları toplarsak 570 TL indirimli Fiyatı çıkıyor karşımıza.Herhangi bir ban yoktur resiminide atıcam zaten.Amacım Steam oyunları bırakıp sadece WOW oynamaktır.Eğer elinizde En son paketli ve 1-2 aylık oynama süreli Wow hesabı varsa da onlada Takas edebilirim.Fiyatıda son derece makul olarak 150 Tl olarak belirledim.Bunun aşşağısı mümkün değildir.Ödeme sadece Havale yöntemi ile olacaktır.Özel olarak görüşmelerde Banka İban numarası verilecektir.(Özellikle Elder Scrolls Online oynayacak olanlar 260 tl indirimli fiyatını kaçırmasınlar çünkü çıkan Tüm dlc ve ek paketler mevcuttur.)

STEAM HESABI VE OVERWATCH HESABI SATILIKSTEAM HESABI VE OVERWATCH HESABI SATILIKSTEAM HESABI VE OVERWATCH HESABI SATILIK
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Zeytinburnu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK STEAM HESABI
    6 yıl önce açıldı
    SATILIK STEAM HESABI
    8 yıl önce açıldı
    Satılık Steam Hesabı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.