Şimdi Ara

Steam Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- DayZ
    - Counter Strike Global Offensive ( Yaklaşık 5 dolarlık silah bulunmaktadır, Bravo Operasyonu, Payback Operasyonu ve Anka Operasyonu Mücadele Jetonları vardır. Güzide Usta Muhafız seviyesindedir. Ayrıca Steam Overwatch Müfettişidir Counter Strike Global Offensive kayıtlarını inceleyip hile veya değil şeklinde değerlendirmeler yapabilmektesiniz ki yalnızca belirli oyunculara tanınmış bir özelliktir. )
    - The Elder Scrolls V: Skyrim
    - Mortal Kombat Komplete Edition
    - Game Dev Tycoon
    - Company of Heroes 2
    - Age of Empires II: HD edition
    - Euro Truck Simulator 2
    - Sniper Elite V2
    - Arma: Cold War Assault
    - Serious Sam HD: The First Encounter
    - Serious Sam HD: The Second Encounter

Hesapta hiçbir şekilde ban vs. yoktur, fiyat olarak 180 TL düşünüyorum. Arkadaş listesinde Talha Aynacı'nın olmasıda müessesemizin ikramıdır :)

Steam Hesabı
     Steam Hesabı
     Steam Hesabı
     Steam Hesabı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyhnzcn -- 26 Haziran 2014; 0:45:16 >

• 180mi 50 kaymeye satarsan öpte başına koy
  • baskanbosnak kullanıcısına yanıt
    50 TL ye Dayz nin satıldığın farkındasınızdır umarım ?

Steam Hesabı

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=1730979&cat=724&m=92768208

Şu hesabada 50 TL fiyat çektikten sonra buraya yorum yapmanda beni benden aldı doğrusu laf olsun diye yazıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyhnzcn -- 26 Haziran 2014; 0:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyhnzcn

50 TL ye Dayz nin satıldığın farkındasınızdır umarım ?

Steam Hesabı

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=1730979&cat=724&m=92768208

Şu hesabada 50 TL fiyat çektikten sonra buraya yorum yapmanda beni benden aldı doğrusu laf olsun diye yazıyorsun

arkadasım oyun almak satmak baska hesap satmak baska hesap satarken oyunların fıyatlarının yuzde ellı yuzde yetmısbeş düşecegını bılmen gerekır bıde eskı oyunsa para etmez

• baskanbosnak kullanıcısına yanıt
    Kullanılan şey fiziksel bir ürün değil ki iskontosu olsun arkadaşım ben fiyatımı yazmışım oraya dükkanıma bakarsan fifa 14 + bf 3 + bf4 + premium u 70 tl ye sattığımı görürsün ki havada kapılmıştı o hesabın ederi en az 150 TL idi ben para derdinde değilim ama söylediğinde mantık yok kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyhnzcn

Kullanılan şey fiziksel bir ürün değil ki iskontosu olsun arkadaşım ben fiyatımı yazmışım oraya dükkanıma bakarsan fifa 14 + bf 3 + bf4 + premium u 70 tl ye sattığımı görürsün ki havada kapılmıştı o hesabın ederi en az 150 TL idi ben para derdinde değilim ama söylediğinde mantık yok kusura bakma

bu hesabı yuzseksene alan cıktıgında bana soyle ben ıkıyuze alcam tamam mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Steam Hesabı
    10 ay önce açıldı
    SATILIK STEAM HESABI
    8 yıl önce açıldı
    [Satılık] Dota Hesabı + Steam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.