Şimdi Ara

Steam Güncellemesi Sonrası Oyunlarda Ani FPS Düşme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 15 Haziranda gelen büyük Steam arayüz güncellemesinden sonra oynadığım oyunlarda ani fps düşüşleri almaya başladım. Birkaç saniyelik takılma sonrası düzeliyor sonra tekrar takılıyor ve böyle devam ediyor. Sistemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü steamdan aldığım Disco Elysium, Skyrim,CSGO,Witcher 3 gibi oyunlarda sürekli takılmalar yaşanırken AC Odyssey ve Forza Horizon 5(steamdan indirmediğim) gibi bir oyunda tek bir fps düşüşü dahi olmuyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz şimdiden herkese teşekkür ederim.

Sistem Özellikleri:

Excalibur G770 9300

Nvidia Geforce GTX 1050 ve Intel UHD Graphics 630

Intel Core i5 9300H

223 GB SSD ve 698 GB depolama

Windows 11 Pro

(ilk forumum hatalar varsa affola)

• İster misiniz steam de başlasın şimdi Apple gibi donanımı düşük pc leri bir güncelleme ile kasıtlı yavaşlatmaya.

Olmaz demeyin bu olacak.

• Arkadaşlar sorunu çözmeyi başardım. Normalde steam c klasöründe kurulu ama D de alan olduğu için oyunları oraya yüklüyorum. Oyunları teker teker D diskinden C diskine taşıdım ve D diskindeki eski oyunları ve gereksiz dosyaları steam klasöründen temizledim. Cde bi sorun olmadan oynayabildim sonrasında geri Dye taşıdım ve bir sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Icarus79 -- 21 Haziran 2023; 17:53:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.