Şimdi Ara

Steam Faydalı Içerikler [Önemli] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
42
Favori
18.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ---Çekiliş & Hediye kazan & Giveaway--- bölümüne bu siteyide ekleyebilirsin hemde türk sitesi ve gayet başarılı güvenilir.

    http://steamcekilis.com/

    Buda benim referans kodum bu kodu girerseniz size 1 puan bana 1 puan geliyor (puan ile çekilişe katılınıyor)

    d045c59a90d7587d8d671b5f5aec4e7c
  • http://www.galagiveaways.com/ da multi hesap yasak mi? İns yasaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap Vericekmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu için teşekkürler bayağı faydası oldu....
  • Steam yazın yaptığı bir güncelleme ile başlangıç hareketini değiştirdi ve benim için sinir bozucu bir hale getirdi, ben bunu uzun süre çözemedim ve cidden canımı sıktı.


    SORUN:


    Steam'i başlattığım zaman belli bir zaman alıyor, alışkanlık olarak ön planda web tarayıcı yada youtube açıksa, steam ekranı ön plana çıkıyor (user logging in / user data vs.) ve ekranımı fare imlecimi bir süreliğine esir alıyor. Bu beni cidden gıcık etti, arkadaş bak seni başlattım sonra başka bir uygulamaya geçtim, sen yıllardır yaptığın gibi arka planda ne yapıyorsan yap, yok ben ön plana çıkmak istiyorum.


    Ben bunu çözemedim, steam client komut satıra "-silent" tarzı denemler, kısayol'a start minimized, başlangıç olarak sadece library/kütüphane, bunlar çalışmadı, illa user logging/user data ekranları çıkıyordu. Çözümü aşağıdaki elemanın nexus'daki paylaşımında buldum. Allah razı olsun dedim, süper bir çözüm, ayrıca steam başlaması da oldukça hızlı oluyor.




    ÇÖZÜM:


    1) Öncelikle steam ana klasörü içinde yeni bir dosya yaratıyoruz text dosyası, sonra bunun ismini örneğin SteamSilent.bat olarak değiştiriyoruz.


    2) Sonrasında bu dosyayı düzenle diyerek bunun içine, aşağıda yazanları kopyalayıp yapıştırıyoruz, dosyayı kayıt ediyoruz.


    Kod

    Yığını:
    @echo off setlocal disableDelayedExpansion :Variables set InputFile=config\loginusers.vdf set OutputFile=config\loginusers-temp.vdf set "_strFind0= "WantsOfflineMode" "0"" set "_strReplace0= "WantsOfflineMode" "1"" set "_strFind1= "SkipOfflineModeWarning" "0"" set "_strReplace1= "SkipOfflineModeWarning" "1"" :Replace >"%OutputFile%" ( for /f "usebackq delims=" %%A in ("%InputFile%") do ( if "%%A" equ "%_strFind0%" (echo %_strReplace0%) else if "%%A" equ "%_strFind1%" (echo %_strReplace1%) else (echo %%A) ) ) MOVE "%OutputFile%" "%InputFile%" @start steam.exe -silent



    3) Devamında bu yeni dosyadan bir kısayol oluşturuyoruz, mesela steam silent/sessiz vs. isimli, bu kısayola steam klasöründen bir steam ikonu seçebiliriz. Kısayol özelliklerinden, çalıştır sekmesinden "simge durumuna küçültülmüş seçiyoruz". Artık bu kısayol ile steam'i başlatırsanız arka planda başlayıp, gizli simgelerin arasına katılacaktır.


    4) Eğer steam bilgisayar açılışında çalışsın istiyorsanız, steam içerisinden başlangıçta çalıştırı kapatıyoruz. Sonrasında win+R ile windows shell kutucuğunu açıyor oraya shell:startup yazıyoruz. Çıkan pencereye oluşturduğumuz kısayolun bir kopyasını atıyoruz.


    5) Artık bilgisayar başlayınca, bir süre sonra steam sessiz sakin, şov yapmadan aşağı sağ tarafta hazır bekliyor olacak.



    Kaynak:


    the nexus forums
    Start Steam Silently on System Startup, Simply Stated - Hardware and software discussion
    https://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/6387951-start-steam-silently-on-system-startup-simply-stated/




  • Harika olmuş teşekkürler :)

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.