Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Steam Doom Keyler + DLC Şok Fiyat ! 60 TL Satın Al 16 Ağustos 2016 19:14 1 1 Steam Doom Keyler + DLC Şok Fiyat ! 60 TL Merhabalar. Ürün keyleri ASUS anakart kampanyasından alınmıştır. Toplamda 10 adettir.( 6 Adet kaldı ) DOOM + Exclusive Demon Multiplayer Pack DLC içermektedir. Satış Fiyatım 60 TL.İnternetteki en iy fiyat (epey bir araştırdım) CS:GO item veya Steam wallet ilede takas olabilir. Mantıklı tüm takas teklifleride olabilir. Öncelik nakit olmak kaydıyla diğer tekliflerede açığım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 60 TL Miktar : 10 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NZXT Kraken X72 RGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucusu ML140 PRO RGB LED 140MM PWM Premium Magnetic Levitation Fan - Twin Fan Pack with Lighting Node PRO Alınık - Takaslık Corsair H150i Pro MSI X79A GD45 + I7 3820 + COOLER MASTER HYPER 212 EVO *899 TL*
Arkadastan bir adet doom key + dlc satın aldım sorunsuz birsekilde steam hesabıma ekledim kendisine tesekkür ederim...
fiyat 60 tl olmuştur alacak arkadaşlar kaçırmasın. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NZXT Kraken X72 RGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucusu ML140 PRO RGB LED 140MM PWM Premium Magnetic Levitation Fan - Twin Fan Pack with Lighting Node PRO Alınık - Takaslık Corsair H150i Pro MSI X79A GD45 + I7 3820 + COOLER MASTER HYPER 212 EVO *899 TL*
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. 60 TL'den sonra 6 adet kaldı arkadaşlar. Böyle güzel bir oyunu bu kadar ucuz bir fiyata bulamazsınız :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NZXT Kraken X72 RGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucusu ML140 PRO RGB LED 140MM PWM Premium Magnetic Levitation Fan - Twin Fan Pack with Lighting Node PRO Alınık - Takaslık Corsair H150i Pro MSI X79A GD45 + I7 3820 + COOLER MASTER HYPER 212 EVO *899 TL*
Teşekkür ederiz. Son 5 adet kaldı arkadaşlar. Güvenle alışveriş yapabiliriz. İsteyene steam wallet veya CS:GO item takasıda olabilir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NZXT Kraken X72 RGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucusu ML140 PRO RGB LED 140MM PWM Premium Magnetic Levitation Fan - Twin Fan Pack with Lighting Node PRO Alınık - Takaslık Corsair H150i Pro MSI X79A GD45 + I7 3820 + COOLER MASTER HYPER 212 EVO *899 TL*