Şimdi Ara

Steam'den kredi kartı ile oyun alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakadaşlar. Sorunum şu steamden master card ile bir alışveris yapmak istedim ama soununda Beklenmedik bir hata meydana geldi. "Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
    Lütfen Steam Destek ile irtibata geçiniz." diyor sorun şu steam destek ile irtibata geçtiğim halde sorunuma cozum bulamadım. Acaba sadece master card için mi geçerli bu? not kartım ininal master card destekli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi startflow -- 19 Haziran 2013; 23:50:01 >

• Güncel
  • hocam merhaba

paypal hesabı açıp kartınızı oraya ekleyin

kartınızı onaylayın

ve paypal hesabınızla steamden alışveriş yapmaya çalışın

bi sorun çıkacağını zannetmiyorum
  • Dostum şuanda paypalden hesabımı onaylattım ininal kartımdan paypale para transfer etmek istiyorum. Bu konu hakkında bilgin varmı?
  • Güncel...
  • Güncel
  • Startflow, kartini onaylattiysan, odemeyi Paypal yoluyla yapabilirsin. Paypal'e para aktarmana gerek yok, Paypal ile odeme secenkleri kismina gel, Paypal ucreti ininalkart hesabindan cekecek otomatik olarak ve bu islem icin ekstra bir ucret odemeyeceksin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Total war rome 2 mi alacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alivegoodpeople ve theguardian yardımlarınız için şimdiden teşşekkur ederim... Paypal hesabımda 3 tl gozukuyor acaba bu10 tl filan olsaydı 5 usd'lik bir oyunu alabilecekmiydim cunku gunlerdim deniyorum.Mastercard tı secerek de Paypal ıda. İkisindede aynı hatayı veriyor acaba steamden kaynaklı birşey mi diğer forumlarada baktım. 2 - 3 gun içerisinde sorun kendiliginden kalkıyormuş diye duydum ama ben 4 gun deniyorum ve sorunum hala devam ediyor.
  • Güncel.
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.