Şimdi Ara

STEAM'DEN COUNTER STRİKE OYNAMAK VE BİLİNMEYENLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Steamden ilk önce CS Source aldım.Farklı serverlerde farklı oyun biçimleri gördüm.Örneğin;

-Oyunda öldükten sonra yeniden doğmak(kendi doğduğun bölgende veya farklı bölgede),silahın otomatik alınması
    -Takım galip gelince popüler müzik çalması

Haritaya yaratık bile eklemişler,onu öldürmeye çalışıyorsun heraldi(aşmışlar veya ben geride kalmışım)

kısacası source bayıldım.Ancak dust2 de 4 ün 6 sınada sinir oldum.Bir kişide normal silah olmaz mıNeyse sonra ilk CS zamanındaki assault haritasını özledim ve CS 1.6 Beta(biri daha vardım aklımda değil)aldım.Ancak ordada ilgili haritayı bulamadım.Ama ıtaly ve milita'ya bayıldım.Hem dolu serverler hemde zevkli hemde 4 ün 6 sı yok...

Hile konusunda ise bazen kuşkulanmıyor değilim(VAC korumalıda olsa)nerde olduğumu nasıl biliyorlar,ya da ilk gördüğünde uzaktan indirmeyi heraldi yanyana oturuyorlarGözü kör eden bombadan(yanlış olmasın diye tam ismini söylemiyorum)ben etkileniyorum.(Attıklarında duvara baksamda)onlar etkilenmiyor.Bazılarındada head 100'ün üzerinde nasıl bir olay bu?

Sizden ricam;

-Steamde hile yapmadan bana yardımcı olacak komutlar var mı?Ayrıca sağa sola hareket bazılarında çok hızlı,işimizi kolaylaştıracak püf noktalarda olabilir(Örneğin aydınlık,ekran görüntüsü(bazılarında standart dışı) gibi)

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 7 Aralık 2011; 11:01:10 >

• tavsiye:
    iyi serverlar bul, favorilere ekle.
    32 kişilik serverlardan çok 20-24 kişilik serverlara takıl,
    raund döngüsü 32 kişide uzun oluyor eğer raund akıllıca 3 dk'ya ayarlanmadıysa.

çok mod var, iyi serverlarda takımlara sniper sayı limiti getiriliyor genelde, çünkü iyi oyuncunun elinde çok etkili.

hileciler izlenir ve vac ban yer, görsen dahi bir daha görme şansın düşük.
    akıllı kimse steam hesabına vac ban yedirmek istemez, diğer multi oyunlarını da etkiler çünkü.
    şüphelendiğin kişilerin profilinden hileci şüphesi bildirimi yapabilirsin.

ama bu zamanlar hala css oynayanların çoğu yalayıp yutmuş adamlar, bundan dolayı biraz alış hızlı yapısına,
    hemen insanları fişlemeye başlama

canavar modunu duymamıştım, demek girmeyeli baya olmuş, bir ara pasımı alam ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

tavsiye:

çok mod var, iyi serverlarda takımlara sniper sayı limiti getiriliyor genelde, çünkü iyi oyuncunun elinde çok etkili.

akıllı kimse steam hesabına vac ban yedirmek istemez, diğer multi oyunlarını da etkiler çünkü.

ama bu zamanlar hala css oynayanların çoğu yalayıp yutmuş adamlar, bundan dolayı biraz alış hızlı yapısına,

canavar modunu duymamıştım, demek girmeyeli baya olmuş, bir ara pasımı alam ben de

sizin steam hakkında herşey konu başlığınızı okumuştum.Bayağı güzel paylaşımlar yapmışsınız.

Fişlemek değilde şüphe diyelim(Öldükten sonra takip ediyorum alakasız bir yere ateş ediyor ve öldürüyor,ya da nerde olduğunu biliyor.)

Yıllardır oynamıyordum,paslanmış olabilirim.Sourceda genelde herkes dust2 de veya bilmediğim haritalarda,betada ise 2 harita var takıldığım 3 dk.ya ayarlı.Ortası pek olmuyor.(Geceleri oynadığımdan olabilir.)

sniper dediğiniz gibi olabilir.

Peki Head 100 den fazla nasıl oluyor?birde oynarken yardımcı olacak komutlar var mı?(bazılarının ekran görüntüsü standarttan farklı,öldükten sonra görüyorum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

tavsiye:

sizin steam hakkında herşey konu başlığınızı okumuştum.Bayağı güzel paylaşımlar yapmışsınız.

Fişlemek değilde şüphe diyelim(Öldükten sonra takip ediyorum alakasız bir yere ateş ediyor ve öldürüyor,ya da nerde olduğunu biliyor.)

Yıllardır oynamıyordum,paslanmış olabilirim.Sourceda genelde herkes dust2 de veya bilmediğim haritalarda,betada ise 2 harita var takıldığım 3 dk.ya ayarlı.Ortası pek olmuyor.(Geceleri oynadığımdan olabilir.)

sniper dediğiniz gibi olabilir.

Peki Head 100 den fazla nasıl oluyor?birde oynarken yardımcı olacak komutlar var mı?(bazılarının ekran görüntüsü standarttan farklı,öldükten sonra görüyorum.)

head 100den fazla oluyor ben awp ile bota hs attım konsolda Damage Given :400 lere kadar çıkıyo yoksa awp ile arka arkaya duran iki kişiyi almak imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 9 Aralık 2011; 11:57:50 >

• source da dust 2 limitsiz serverde(öldüğün zaman hemen doğuyorsun)oynuyorum.Yalnız yapamadığım birşey var servera girince numaralar çıkıyor onu seçtiğin zaman otomatik silah veriyor ama herkeste awp var ben ise her doğduğumda farklı silah ile doğuyorum.

Bende istediğim silahla başlamak istiyorum.(yada save lemek)Parada var.Bu konuda bilen arkadaşlardan yardım isteyeceğim.

Teşekkürler
  • quote:

source da dust 2 limitsiz serverde(öldüğün zaman hemen doğuyorsun)oynuyorum.Yalnız yapamadığım birşey var servera girince numaralar çıkıyor onu seçtiğin zaman otomatik silah veriyor ama herkeste awp var ben ise her doğduğumda farklı silah ile doğuyorum.

Bende istediğim silahla başlamak istiyorum.(yada save lemek)Parada var.Bu konuda bilen arkadaşlardan yardım isteyeceğim.

Teşekkürler

1.6 ya göre cevaplıyorum, source da menu aynı mı bilmiyorum,

ilk doğduğunda silahı seçersin, ikinci defa doğduğunda 3 e (menuyu tekrar gösterme gibi bir şeydi sanırım) bas. ilk aldığın silahla devam edersin, bir daha da sormaz.

daha sonra yeni silah almak için "y"(chat tuşu) guns yazınca, menu yine gözükür. servera göre yazacağın şey değişebilir, guns olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 29 Şubat 2012; 16:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

quote:

source da dust 2 limitsiz serverde(öldüğün zaman hemen doğuyorsun)oynuyorum.Yalnız yapamadığım birşey var servera girince numaralar çıkıyor onu seçtiğin zaman otomatik silah veriyor ama herkeste awp var ben ise her doğduğumda farklı silah ile doğuyorum.

Teşekkürler

1.6 ya göre cevaplıyorum, source da menu aynı mı bilmiyorum,

ilk doğduğunda silahı seçersin, ikinci defa doğduğunda 3 e (menuyu tekrar gösterme gibi bir şeydi sanırım) bas. ilk aldığın silahla devam edersin, bir daha da sormaz.

daha sonra yeni silah almak için "y"(chat tuşu) guns yazınca, menu yine gözükür. servera göre yazacağın şey değişebilir, guns olmayabilir.

Deneyeceğim.Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.