Şimdi Ara

Steam'deki Pazarda Sticker'lı silahları kolay yoldan bulma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler. stickerlı silahları kolay bulmanın yolu var mıdır? bilen var mı? arama kısmından sticker seçsen de çıkmıyor. tek tek silahlara bakıp stickerlı olanları bulmak da zor.

• oyunu seçtikten sonra silahı seçtikten sonra arama kısmına sticker yazarsan sadece sticker-lı skinler önüne gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogangs

oyunu seçtikten sonra silahı seçtikten sonra arama kısmına sticker yazarsan sadece sticker-lı skinler önüne gelir.

hocam ben yapamadım galiba çıkmıyor
  • quote:

oyunu seçtikten sonra silahı seçtikten sonra arama kısmına sticker yazarsan sadece sticker-lı skinler önüne gelir.

denedim hocam onu da. olmuyor. counter strike'ı seçip desert eagle seçiyorum mesela. sonra iki etiket olan counter strike ve desert eagle çıkıyor. üstüne sticker yazıyorum hiç bir şey çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 2 Şubat 2016; 0:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L337

quote:

denedim hocam onu da. olmuyor. counter strike'ı seçip desert eagle seçiyorum mesela. sonra iki etiket olan counter strike ve desert eagle çıkıyor. üstüne sticker yazıyorum hiç bir şey çıkmıyor.

buldum hocam seç istediğin silahı sonra aşağıda satın alacağın yer var ya grafikli oraya sticker yazıyorsun oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

quote:

Orijinalden alıntı: L337

quote:

buldum hocam seç istediğin silahı sonra aşağıda satın alacağın yer var ya grafikli oraya sticker yazıyorsun oluyor

teşekkürler hocam

• Stickeeı biliyorun da isim etiketi nasıl buluyoruz, onun hakkında bir bilgi var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bremond B kullanıcısına yanıt
    Chrome eklentisi steam inventory helper kur. Chromedan girdiğinde isim etiketlilerde warning yazıyor. Diger yöntemde ben bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silaha girmeden belli bi stickerın olduğu tüm silahları görmek istiyorsanız ya da stickerı olan tüm silahları görmek istiyorsanız da CS:GO markete girdiğinzde detaylı aramada sol kutucuğa "sticker" ya da "<sticker_ismi>" yazarsanız ve altındaki kutucuğu işaretlerseniz hepsi çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.