Şimdi Ara

Steam'de Hesap sorunu! (Cok Acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yazi uzun deyip usengeclik yapmadan lutfen yardim ediverin. Cok zor durumdayim.

Deli olacagim.

Birkac hafta once steam hesabi aldim bilgisayara da indirdim. Hatta oyun da satin aldim. Bilgisayarda programi acinca sifre sormuyordu, yaniotomatik giris yapiyordu. hatirla secengini aktif etmisim sanirim. Ancak otomatik giris yapmasina ragmen ben sifremi unutmustum. Yani log out yapsam yeni sifre almak zorunda kalacaktim.

Hal boyle iken icim rahat etmedi. Bir log out yapayim sonra yeniden girerken sifremi unuttum derim yeni sifre gondertirim maile dedim. Kullanici adimi da bilmem gerektigimin farkinda oldugumdan cikis yapmadan once son kez baktim sag ust kosede yazan kullanici adima.

Cikis yaptim ve sifremi unuttuma girdim. Bana kullanici adi veya e mailini yaz dedi. Kullanici adimi yazdim ve tikladim hesap bilgilerimi gonder butonuna. Ancak boyle bir kullanici bulunamadi yazdi. Geri dondum ve mail adresimi yazdim. Yine boyle bir kullanici yok dedi.

Her ikisini de bilmiyorumu isaretledim, bir sonraki sayfada, bilmeniz lazim hesabi sifirlamak icin tarzi sacma bir uyari ile karsilastim.

Kullanici adimin yanlis olma ihtimali yok. Cunku cikis yapmadan once bakmistim zaten emin olmama ragmen.
    Email adresim de yanlis olamaz cunku gelen kutumda hala oyun aldiktan sonraki satin alim bilgileri var.

Ancak malesef steam hesabini ilk aldgmda gelen aktivasyon maili mail adresimde mevcut degil.

Steam ile iletisime gecmek icin steam supporta girdim. Ancak iletisime gecebilmem icin de kullanici adim ve sifrem ile giris yapmam gerekiyordu . Yapamadim tabi

Simdi ben steamin, mevcut olmadigini iddia ettigi bu hesabimla birkac gun once oyun satin aldim, ve kredi karti bilgilerim de hala kayitli muhtemelen. Canimi sikan da bu zaten.

Ne yapayaim ben simdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 20 Haziran 2011; 2:16:06 >

• Steam hesabı ile Steam Support hesabı farklı şeyler, Steam Support'tan yeni bir hesap alarak ticket at. Onlar sana ne yapman gerektiğini söyleyip yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Steam hesabı ile Steam Support hesabı farklı şeyler, Steam Support'tan yeni bir hesap alarak ticket at. Onlar sana ne yapman gerektiğini söyleyip yardımcı olacaktır.

Bunu bilmiyordum. Cok tesekkurler. Insallah yardimci olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.