Şimdi Ara

Steam'de %20 indirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Steam'de %20 indirim.

Eski konudan devam ediyorum. Yine 700 liralık bakiye oluştu. %20 indirim yapıyorum oyun alımlarında.

İlgilenenler steam'den eklesinler. 95600866

Önce para sonra oyun şeklinde olacak.

@tied nickli arkadaşımıza 500 tlye Elden Ring aldım.

@WomenBeta nickli arkadaşımıza 183 liraya AK-47 | Kargaşa Noktası aldım.

BAKİYE BİTMİŞTİR! İlgilenen herkese teşekkürler.

---------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------

Eski Konu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

#steamindirimleri Başladı. İndirimlere istinaden ekstradan bende %20 indirim yapıyorum.

Tüm itemlarımı vs sattım. FastPay'den gelen bir 100 tl para da var. Toplam 535 TL. Bir kaç item daha var pazarda 30-40 lira daha gelebilir. İstediğiniz oyunları %20 indirimli gift olarak alabilirim.

Önce para sonra oyun şeklinde olacak.

İlgilenenler steam'den eklesinler. 95600866

------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: Aziz isimli arkadaşa Cs Go Premium alınmıştır. Güncel bakiye 417 lira.

Edit2: @Zelensin isimli arkadaşa Monster Hunter World: Iceborne Master Edition ve ENDER LILIES alınmıştır. Güncel bakiye 219,79 lira

Edit3: Celebrimbor@ 'a Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition ve Remnants of Naezith. Özgür arkadaşımıza da Hunt Showdown alınmıştır.

Güncel bakiye : 12,30 TL :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Oyun %20 indirimli
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.