Eski konudan devam ediyorum. Yine 700 liralık bakiye oluştu. %20 indirim yapıyorum oyun alımlarında.
İlgilenenler steam'den eklesinler. 95600866
Önce para sonra oyun şeklinde olacak.
@tied nickli arkadaşımıza 500 tlye Elden Ring aldım.
@WomenBeta nickli arkadaşımıza 183 liraya AK-47 | Kargaşa Noktası aldım.
BAKİYE BİTMİŞTİR! İlgilenen herkese teşekkürler.
---------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
Eski Konu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
#steamindirimleri Başladı. İndirimlere istinaden ekstradan bende %20 indirim yapıyorum.
Tüm itemlarımı vs sattım. FastPay'den gelen bir 100 tl para da var. Toplam 535 TL. Bir kaç item daha var pazarda 30-40 lira daha gelebilir. İstediğiniz oyunları %20 indirimli gift olarak alabilirim.
Önce para sonra oyun şeklinde olacak.
İlgilenenler steam'den eklesinler. 95600866
------------------------------------------------------------------------------------------
Edit: Aziz isimli arkadaşa Cs Go Premium alınmıştır. Güncel bakiye 417 lira.
Edit2: @Zelensin isimli arkadaşa Monster Hunter World: Iceborne Master Edition ve ENDER LILIES alınmıştır. Güncel bakiye 219,79 lira
Edit3: Celebrimbor@ 'a Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition ve Remnants of Naezith. Özgür arkadaşımıza da Hunt Showdown alınmıştır.
Güncel bakiye : 12,30 TL :)
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.