Şimdi Ara

Steam'dan Alınan Call Of Duty'ye Türkçe Yama Yüklersek Hesabımız Banlanır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wewrere41

Çok bilmiş arkadaşım steam offical forumlarına gir mod kullanmak ban sebebi miymiş bi oku gel.

O steamın official forumlarında bu tür vakalarla ilgili bir sürü başlıkta görebilirsin adamlar uydurmuyor neticede bir şeyler oluyor dile getiriyorlar, teknik olarak olmaması lazım bunu bizde biliyoruz. Ayrıca Türkçe biliyorsan sözlerimde bir kesinlik yok ama başımıza gelmiş bir örnek verdim. Biz bunu kullandık eyvah banlandık kurtuluş yok ya da rahat ol diyemiyorum. Daha sana ne diyelim anlayana saz anlamayana davul zurna artık. Başka söz etmiyorum, siz bilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Orijinalden alıntı: wewrere41

Çok bilmiş arkadaşım steam offical forumlarına gir mod kullanmak ban sebebi miymiş bi oku gel.

O steamın official forumlarında bu tür vakalarla ilgili bir sürü başlıkta görebilirsin adamlar uydurmuyor neticede bir şeyler oluyor dile getiriyorlar, teknik olarak olmaması lazım bunu bizde biliyoruz. Ayrıca Türkçe biliyorsan sözlerimde bir kesinlik yok ama başımıza gelmiş bir örnek verdim. Biz bunu kullandık eyvah banlandık kurtuluş yok ya da rahat ol diyemiyorum. Daha sana ne diyelim anlayana saz anlamayana davul zurna artık. Başka söz etmiyorum, siz bilirsiniz...

Tamam kardeşim sende haklısın ben VAC'ın tanımına görüşümü belirttim fakat senin dediğin gibi hiçbirşeyin kesinliği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 17 Aralık 2012; 18:24:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrimAltay

Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize ...

@wewrere41 Steam ID'im altayevrim'dir. İsteyen ekleyebilir, Warband, Left 4 Dead 2, Counter Strike GO, Magicka gibi oyunlar da oynayabiliriz ... (Ek olarak Metro 2033 geldi ama onu hiç indirip oynamadım :D)

Bu arada bende hala biraz korku var. O yüzden dediğiniz gibi yapayım. Peki ekstra olarak şöyle diyeyim. Dil dosyaları /sone klasöründe. Türkçe dosyaları EnglishASD diye sakladım. Normal dosyaları English diye sakladım. İstediğim zaman isimleri değiştirip oynuyorum. Peki bir sorun olur mu? Yani steam /zone klasöründe ekstra bir klasör olduğunu görünce huylanır mı?
    eski bir yazı fakat sonuç ne oldu merak etim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.