Şimdi Ara

Steam Cüzdan Kodu Ekleyememe Sorunu (enucuzepin.com)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar enucuzepin' den 10 tane 5tl lik kod aldım. Kodların 1 tanesi çalıştı. Fakat 9 tane kodda sürekli hata alıyorum. Aldığım hata aynı kod için iki farklı hata şeklinde.

1.aldığım hata : Girmiş olduğunuz Steam Cüzdan kodu daha önce kullanılmıştır. Steam Destek size yeni bir kod sağlayamaz.

2.aldığım hata : Girdiğiniz Steam Cüzdan kodu geçersizdir. Lütfen karakterleri doğrulayarak dikkatlice tekrar giriniz.

Diğer kodlarda da durum aynı şekilde. Tümünü ilk denediğimde 1. hatayı almıştım aradan yarım saat falan geçti sonra tekrar deneyince tüm kodlar 2.hatayı vermeye başladı. Tabi bu süre içinde enucuzepin siteden görüştük. Steam kaynaklı bir sorun olduğunu belirttiler. Hatalı kod bildirimi yapın dediler(Yaptım). Kodları aracı firmadan aldığımız için 24 saat içerisinde sonuçlanır vs. dediler. Hayatımda ilk defa pinle ilgili sorun yaşadım. Konu pin olunca derdini anlatmakta da zorlanıyorsun anasını satayım.

Daha önce bu durumun aynısını ya da benzerini yaşayan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 28 Temmuz 2017; 8:32:21 >

• 10 tane 5tllik yerine 1 tane 50tllik alsaydın ya
  • Rogue One kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece kendim için almadım kodları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun steamden olacagını zannetmiyorum kodlarda sorun vardır ki steamde olsa bu önemli birşey seri şekilde düzeltilirdi
  • Pergital gibi sitelerden alsaydın daha iyidi bynogame gamesultan gibi
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Bende bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Aradaki zamanı iyi değerlendirebilmek adına böyle uydurdular bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgi vermek adına yazıyorum. Başınıza böyle bir olay geldiğinde yapmanız gerekeni sizlere açıklıyorum.

Dün enucuzepin.com ile tekrar görüşmelere başladım. Bana 24 saat bir süre tanımamı istemişlerdi ve bu süre dolduğunda kendilerini tekrar rahatsız ettim. Sorunumu çözmediler ayrıca üslupları çok kötüydü. Bundan sonra kendilerinden hiçbir şekilde alışveriş yapmayacağımı bildirmek istiyorum.

Gelelim sorunu nasıl çözdüğüme(aslında kendi kendine çözüldü),

Enucuzepin.com 24 saatin sonunda işlemi çözüme kavuşturmayınca bende sinirlenip satın aldığım kodları steam destek' e bildirdim. Türkçe olarak ticket attım. Aldığım kodların sisteminizde daha önce ne zaman girildiğinin tarih bilgisini bana iletebilir misiniz şeklinde bir yazıydı.

Sağolsunlar dün gece attığım ticket' e bu sabah geri dönüş yapmışlar.

26 Temmuz 2017 20:00 civarlarında enucuzepin.com' dan aldığım 5TL' lik e-pinler 21Temmuz-22Temmuz-23Temmuz aralığında steam' de etkinleştirilmiş. Yani bana 3-4 gün önce başkasına sattıkları kodları satmışlar. Sonra en ucuz e pin' e girdim. Hatalı olarak bildirdiğim kodların işlemlerine baktığımda çözüldü statüsündeydi ve yeni keyleri göndermişlerdi.

Eğer göndermemiş olsalardı başlarını çok fena yakacaktım. Hem hizmet kalitesinden hemde bu yaptıkları çok basit yanlış yüzünden beni 2 gün steam platformundan ettiler.

Böyle belli başlı sitelerden bu şekilde sorun yaşayan kullanıcılar hiç bu insanlarla uğraşmasın. Sorunlu kodları Steam Destek' e bildirerek sisteme ne zaman girildiğini öğrenmek için bir ticket atsınlar. Elinizde kanıt olduğunda yapamayacağınız bir şey yok.

Bu da böyle bir anımdır.

Herkese kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.