Bildirim
steam benzeri platformlar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bunu ben de çok merak ediyorum , her ne kadar amazon gibi sitelerden dijital kopya alınabilse de , steam gibi indirimli ve uyguna film , müzik almak ve kolayca erişebilmek güzel olurdu. yoksa bile yapılması gereken bi sistem bence. -
Film için aklıma iTunes geliyor ama ne kadar kullanışlıdır orasını bilmem. Çünkü android kullanıcısıyım. Fakat ios kullananlar açıklarsa iyi olur.
Steam film işine girişiyor zaten. Mad Max filmleri görünmüştü hatta. Steam'i de bekleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 29 Ekim 2015; 21:37:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: brandagamba
bunu ben de çok merak ediyorum , her ne kadar amazon gibi sitelerden dijital kopya alınabilse de , steam gibi indirimli ve uyguna film , müzik almak ve kolayca erişebilmek güzel olurdu. yoksa bile yapılması gereken bi sistem bence.
kesinlikle katılıyorum. valve corp. arkandayız -
quote:
Orijinalden alıntı: Sercan Ç.
Film için aklıma iTunes geliyor ama ne kadar kullanışlıdır orasını bilmem. Çünkü android kullanıcısıyım. Fakat ios kullananlar açıklarsa iyi da olur.
Steam film işine girişiyor zaten. Mad Max filmleri görünmüştü hatta. Steam'i de bekleyebilirsiniz.
ilginiz için teşekkürler... -
Tivibu var ama iş görmez. Şu anda bahsettiğiniz gibi aktif portal yok. Bir ara denk geldi dailymotion daydı sanırım aylık paketler vardı oda bahsettiğiniz gibi satın al kütüphane ekle olarak değildi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mirack1907
Tivibu var ama iş görmez. Şu anda bahsettiğiniz gibi aktif portal yok. Bir ara denk geldi dailymotion daydı sanırım aylık paketler vardı oda bahsettiğiniz gibi satın al kütüphane ekle olarak değildi.
neyse artık neklemek düştü bize de -
quote:
Orijinalden alıntı: Sercan Ç.
Film için aklıma iTunes geliyor ama ne kadar kullanışlıdır orasını bilmem. Çünkü android kullanıcısıyım. Fakat ios kullananlar açıklarsa iyi da olur.
Valla istersen bilgisayarından da izleyebilirsin. Gerçi hiç satın almadım, her istediğim film için param yok oyun para olsa neyse.Bir ara bedava bir şey almıştım One Direction'un video klibiydi onu izlemiştim o kadar.
-
Humble Bundle var ek olarak. Kitap ve müzik için birebir ki bazı oyunların Android versiyonlarını da veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X