Şimdi Ara

steam benzeri platformlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. steam origin gibi oyun platformlarını kullanıyorum. tıpkı bunlar gibi, ama film müzik oyun vs. de alabileceğim ve gittiğim her yere benimle gelecek bir site var mıdır. mesela bir film aldım. steam deki gibi kütüphanemde her yerden erişebileceğim....

yardımlarınızı bekliyorum...

• bunu ben de çok merak ediyorum , her ne kadar amazon gibi sitelerden dijital kopya alınabilse de , steam gibi indirimli ve uyguna film , müzik almak ve kolayca erişebilmek güzel olurdu. yoksa bile yapılması gereken bi sistem bence.
  • Film için aklıma iTunes geliyor ama ne kadar kullanışlıdır orasını bilmem. Çünkü android kullanıcısıyım. Fakat ios kullananlar açıklarsa iyi olur.
    Steam film işine girişiyor zaten. Mad Max filmleri görünmüştü hatta. Steam'i de bekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 29 Ekim 2015; 21:37:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandagamba

bunu ben de çok merak ediyorum , her ne kadar amazon gibi sitelerden dijital kopya alınabilse de , steam gibi indirimli ve uyguna film , müzik almak ve kolayca erişebilmek güzel olurdu. yoksa bile yapılması gereken bi sistem bence.

kesinlikle katılıyorum. valve corp. arkandayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Film için aklıma iTunes geliyor ama ne kadar kullanışlıdır orasını bilmem. Çünkü android kullanıcısıyım. Fakat ios kullananlar açıklarsa iyi da olur.
    Steam film işine girişiyor zaten. Mad Max filmleri görünmüştü hatta. Steam'i de bekleyebilirsiniz.

ilginiz için teşekkürler...
  • Tivibu var ama iş görmez. Şu anda bahsettiğiniz gibi aktif portal yok. Bir ara denk geldi dailymotion daydı sanırım aylık paketler vardı oda bahsettiğiniz gibi satın al kütüphane ekle olarak değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirack1907

Tivibu var ama iş görmez. Şu anda bahsettiğiniz gibi aktif portal yok. Bir ara denk geldi dailymotion daydı sanırım aylık paketler vardı oda bahsettiğiniz gibi satın al kütüphane ekle olarak değildi.

neyse artık neklemek düştü bize de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Film için aklıma iTunes geliyor ama ne kadar kullanışlıdır orasını bilmem. Çünkü android kullanıcısıyım. Fakat ios kullananlar açıklarsa iyi da olur.

Valla istersen bilgisayarından da izleyebilirsin. Gerçi hiç satın almadım, her istediğim film için param yok oyun para olsa neyse. Bir ara bedava bir şey almıştım One Direction'un video klibiydi onu izlemiştim o kadar.

• Humble Bundle var ek olarak. Kitap ve müzik için birebir ki bazı oyunların Android versiyonlarını da veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.