Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Steam %25 indirimli bakiye ve hesap satışı Satın Al 26 Ekim 2021 16:50 1 1 Steam %25 indirimli bakiye ve hesap satışı Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra bir ilan açıyorum eski üyeyim. Hesabımda 125 TL var bunu nakite çevirmek istiyorum.100 TL olarak satışını düşünüyorum 125 TL ye kadar istediğiniz oyunları size hediye edebilirim.Ayrıca steam hesabım da komple satılıktır. Fiyat olarak 400 TL düşünmekteyim.İçinde 30 tane oyun varMortal Kombat 11NBA2K20Metro2033CSGO 5 yıldan fazla sürelik hesap gibi oyunlar vardır.Hesabın içinde 125 TL bakiye var.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steam %25 indirimli bakiye ve hesap satışı IPHONE 8 PLUS SPACE GRAY 256 GB KUTULU FULL AKSESUAR VE RESMI GARANTILI Ebay alışverişleri , Paypal ödemeleri , Paypal bakiye bozumu işlemleri yapılır. ALINIK HASARLI/KIRIK EKRANLI S7 EDGE 32 GB