Şimdi Ara

★ StatTrak™ Sustalı Bıçak | Doppler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu konuda sizin bilgilerinize danışacağım yardımcı olursanız çok sevinirim. elimde ★ StatTrak™ Sustalı Bıçak | Doppler fabrikadan çıkmış mevcut resimlerini ve floatını paylaşacağım sizden steam değerinin ne kadar olduğunu soracağım ona göre pazara koyacağım.★ StatTrak™ Sustalı Bıçak | Doppler.★ StatTrak™ Sustalı Bıçak | Doppler

• Stattrak bıçak satmak zordur.

Bıçak phase 2 ve floatı gayet iyi. Red tip'e benzemiyor görüntü itibariyle normal phase 2'ler gibi değerlendirilir.

Ve neden pazara satmak istiyorsunuz ki? yine de pazar'da 1300'e rahat satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Stattrak bıçak satmak zordur.

Bıçak phase 2 ve floatı gayet iyi. Red tip'e benzemiyor görüntü itibariyle normal phase 2'ler gibi değerlendirilir.

Ve neden pazara satmak istiyorsunuz ki? yine de pazar'da 1300'e rahat satılır.
    bynogame den aldım steam e para aktarmak için. acelem yok o halde 1400 1500 gibi bir fiyata koyayım. pazar da fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla aynı ayarda bıçak 1600 tl den başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hbascan

bynogame den aldım steam e para aktarmak için. acelem yok o halde 1400 1500 gibi bir fiyata koyayım. pazar da fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla aynı ayarda bıçak 1600 tl den başlıyor

Alıntıları Göster
    Başlıyor ama hiç gitmemiş. Yanlış bıçak seçimi. Kaça aldınız? 1300 TL'den gitse 1.130,44 TL 'lik bakiye almış olacaksınız. Garanti gidecek bir bıçak veya skin varken Stattrak seçmek yanlış olmuş. Ve kaça aldığınız da önemli.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    700 tl ye aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hbascan

700 tl ye aldım :)
    Temiz fiyat hayırlı olsun.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yardımınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.