|
state of decay 2 juggernaut edition çevirmek isteyenler için dosyalar (2. sayfa)
-
-
👏👏👏👏quote:
Orijinalden alıntı: unknownelement
Yarın Ekran görüntülerini paylaşmayı düşünüyorum biraz kod var düzenlemem gereken yarına hallolur heralde çevirdiğim kısımlardan resimleri atarım en azından merakınız gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
türkçe yama çıktı
Makine Çevirisi (Translate)
bölümünden ulaşabilirsiniz -
Merhaba. Şu çevrilmeye hazır olan dosyayı bana iletebilirseniz makine çeviri yerine düzgün çeviri yapabilirim. dAHA ÖNCE 2 OFFİCİAL YERELLEŞTİRME İLE OYUNLARI ÇEVİRDİM.
-
Metin belgesi 120000 satır. Bunu yazmam yeterli olur sanırım
Yine de çevirmek isterseniz dosyayı atabilirim.
-
Evet lütfen atın :) Benim zamanım bol :)
-
https://s2.dosya.tc/server16/l37qcp/Game.locres.txt.html
Oyun;, İ, ğĞ ve şŞ harflerini desteklemiyor. Çeviri yapacaksanız mesela ş yerine s kullanın. Yada yardımcı olacak birini bulabilirseniz bu harfleri kullanarak da çeviri yapabilirsiniz. Sadece Font dosyasına bu harflerin eklenmesi gerekecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 20 Şubat 2022; 17:41:39 > -
Teşekkürler. Bi bakacağım Bitirince buraya yüklerim sende paketlersin olmadı.
-
Yardım almadan cevirecekseniz aylar hatta belki yıl bile sürebilir translate kullanacaksanız hiç uğraşmayın translate çevirisi mevcut zaten. Paketleme işi sorun değil ben hallederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X