Şimdi Ara

Stat pointleri dogru düzgün soyleyin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saatlerdir bu konuyu arastırıyorum ama hic kimse dogru duzgun bise anlatamamıs be abi. bende bu oyuna baslamaya karar verdim. male blade adam kasıcam.fakat stat pointlerini pure str mi yoksa pure int yada dex emi vericegimi hic bilmiyorum.veya kac lvl a kadardan str verip sonra baska bi stat point e vermemi tavsiye edersiniz?. ben daha cok attack agırlıklı olmasını ıstıyorum. ve assasin/slayer.olucam.biri güzelce anlatırsa sevinirim ltfn.

• 150 STR
    50 VEYA 70 DEX
    ..... İNT

BİR ÇOK OYUNCU BU ŞEKİLDE YAPIO BEN DAHİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3Z4RC1

150 STR
    50 VEYA 70 DEX
    ..... İNT

BİR ÇOK OYUNCU BU ŞEKİLDE YAPIO BEN DAHİL
    statler chara göre deil mesleğe göre verilir(benim fikrim bu aksi düşünüosanız yorum yapmayın böle düşünüosanız herşeyde serbestsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersel.A -- 12 Şubat 2008; 21:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersel.A

statler chara göre deil mesleğe göre verilir(benim fikrim bu aksi düşünüosanız yorum yapmayın böle düşünüosanız herşeyde serbestsiniz)

Alıntıları Göster
    stat vereceksen once char pvp icinmi yoksa kasmak icinmi ona kar verecen
    pvp charsa str int kasma charsa dex int

pvp icin 278 str gerisi int bu statlar 80 lwl icindirkasmak icin 800 def 1600 skill def olsa yeter

yanliz oyunun serefsizligi surda silentte skilden vururlar crimson ve crystalde defanstan

• quote:

Orijinalden alıntı: lordofturks

pvp icin 278 str gerisi int bu statlar 80 lwl icindirkasmak icin 800 def 1600 skill def olsa yeter

yanliz oyunun serefsizligi surda silentte skilden vururlar crimson ve crystalde defanstan

Alıntıları Göster
    Oyuna yeni başlıyorsan muhtemelen sağlam itemler alabilmek için fazla paran olmayacak, hal böyleyken defansında ve skill defansında handikapların olacak. Onu gidermek için ve az damage alarak kasmak için en uygun build dex/int. HP zaafını da hp basılı takılarla kapatacaksın.
    Her lvl başına 11 stat point geliyor,
    STR = 100 olana kadar; stat 11 tane stat pointini STR-DEX-INT sırasıyla> 5-2-4 şeklinde paylaştırabilirsin.
    STR= 100 olduktan sonra ise; DEX-INT sırasıyla> 3-8 veya 4-7 şeklinde dağıtmak 80lvl olana kadar az damage alarak kasmanı sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordofturks

Alıntıları Göster
    kardes ben pvp icin statlara vermeyi düşünüyorum.yani soyle diyosun.str mi 278 yapıyım gerisinide int e veriyim dexe hic vermiyim. boylemi yapıyım?
    quote:

Orjinalden alıntı: lordofturks

• quote:

Orijinalden alıntı: LanetOlsun :(

kardes ben pvp icin statlara vermeyi düşünüyorum.yani soyle diyosun.str mi 278 yapıyım gerisinide int e veriyim dexe hic vermiyim. boylemi yapıyım?
    quote:

Orjinalden alıntı: lordofturks

Alıntıları Göster
    Warrior/Musa isen, pow skili defans ve atak arttırıyor. 15~30 arası DEX uygundur ama o kadar düşük dex ile kasabilmek için itemlerinin sağlam olması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Mert~

Warrior/Musa isen, pow skili defans ve atak arttırıyor. 15~30 arası DEX uygundur ama o kadar düşük dex ile kasabilmek için itemlerinin sağlam olması gerekir

Alıntıları Göster
    ben assasin olmak istiyorum. blade kullanıcam.ve pvp agırlıklı olmasını ıstıyorum. str ye vericemde kac levele kadar str verip sonra düz int vermem gerek?
    quote:

Orjinalden alıntı: ~Mert~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanetOlsun :( -- 13 Şubat 2008; 15:59:53 >

• quote:

ben assasin olmak istiyorum. blade kullanıcam.ve pvp agırlıklı olmasını ıstıyorum. str ye vericemde kac levele kadar str verip sonra düz int vermem gerek?
    quote:

Orjinalden alıntı: ~Mert~

Alıntıları Göster
    ya bnm stat poıntler söle lwlım 44 str 120 dex 100 gerisi int nsl ? bide arklardan duydum 50 lwlda str 120lerde dex 100 gerisi int olcak dediler doğrumu cvplarını verin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe1912

ya bnm stat poıntler söle lwlım 44 str 120 dex 100 gerisi int nsl ? bide arklardan duydum 50 lwlda str 120lerde dex 100 gerisi int olcak dediler doğrumu cvplarını verin lütfen

Alıntıları Göster
    dex e fazla vermişsin.yani cogu kısı dexi 30 larda falan tutuyo
    quote:

Orjinalden alıntı: pgasusking

• quote:

dex e fazla vermişsin.yani cogu kısı dexi 30 larda falan tutuyo
    quote:

Orjinalden alıntı: pgasusking

Alıntıları Göster
    str 150 dex 50 gerisi int... benim statlar böle...
    suan gayet iyi kasıyorum ama bunu warrior olmama da baglıyım...
    prayer of defense skilli olmasa bu kadar sağlam kasamazdım....

crystal de def vuruolar, bu doğru ama crimsonda sanırım s.def vuruolar be baba

yani crystal de söle bi bakayım ne var ne yok. kac level yaratıklar var burda die söle bi gitmiştim ve ordsaki çakallar 84 level olan yaratık bana 1052 vurdu... bi an ölüyorum sandım ya... arkasından bi üflese ölücektim yani 1400 HP var bende..

ancak Crimson Sky da 81 level yaratığı öldürürken cok ta fazla zorlanmadım... yani SAnırım CS deki yaratıklar s.def vuruo

• quote:

Orijinalden alıntı: alastiss

str 150 dex 50 gerisi int... benim statlar böle...
    suan gayet iyi kasıyorum ama bunu warrior olmama da baglıyım...
    prayer of defense skilli olmasa bu kadar sağlam kasamazdım....

crystal de def vuruolar, bu doğru ama crimsonda sanırım s.def vuruolar be baba

yani crystal de söle bi bakayım ne var ne yok. kac level yaratıklar var burda die söle bi gitmiştim ve ordsaki çakallar 84 level olan yaratık bana 1052 vurdu... bi an ölüyorum sandım ya... arkasından bi üflese ölücektim yani 1400 HP var bende..

ancak Crimson Sky da 81 level yaratığı öldürürken cok ta fazla zorlanmadım... yani SAnırım CS deki yaratıklar s.def vuruo

Alıntıları Göster
    ben bitek bu oyunda point işlerinden çok sıkıldım.çünkü 3 tane affliction pill ve 1 tane transformation paper kullandım yani 500m gold zarardayım.sırf bu konuları bilmediğim için....70 levelim ama hala öğrenemedim şu statları

• quote:

Orijinalden alıntı: XxXExCALIBUR26XxX

ben bitek bu oyunda point işlerinden çok sıkıldım.çünkü 3 tane affliction pill ve 1 tane transformation paper kullandım yani 500m gold zarardayım.sırf bu konuları bilmediğim için....70 levelim ama hala öğrenemedim şu statları

Alıntıları Göster
    mesleğin ne??? ona göre statleri bulursun

• quote:

mesleğin ne??? ona göre statleri bulursun

Alıntıları Göster
    ilk lvl kasman icn Warrior power of warrior+ musa ol 100 str 45 dex gerisi full int kasmak icin en ideali bırak assasin felan ilk lvl kas sonra bi asas ol full str tmm dır..

benim dusuncem bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimTeklif

ilk lvl kasman icn Warrior power of warrior+ musa ol 100 str 45 dex gerisi full int kasmak icin en ideali bırak assasin felan ilk lvl kas sonra bi asas ol full str tmm dır..

benim dusuncem bu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

benim dusuncem bu

Assassin kasmak için hiç uygun değil passive skill olayı fason çünkü, fazladan dodge yapsan nolur yapmasan olur. Warrior'un pow'u varken başka char ile kasmak abesle iştigal. Oyunu çok dengesiz yapmışlar ama oynuyoruz işte hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimTeklif

benim dusuncem bu

Alıntıları Göster
    45dex biraz fala gibi ben str 100 dex 30 int xxx yaptım süper bi chr oldu 55 lvlda +3 Q3S2T2 silahla(vio blade) 60lvl master skillerini kullanan bi charı kestim

• quote:

45dex biraz fala gibi ben str 100 dex 30 int xxx yaptım süper bi chr oldu 55 lvlda +3 Q3S2T2 silahla(vio blade) 60lvl master skillerini kullanan bi charı kestim

Alıntıları Göster
    122 str 50 dex gerisi int.

Warrior olmanı tavsiye ederim.

İlk başlarda stat pointlerin az gelir.

Dengeli bi şekilde dağıt. eline alacağın silaha göre strni yüksek tut str 122 oldummu başla inte yüklenmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tajima

122 str 50 dex gerisi int.

Warrior olmanı tavsiye ederim.

İlk başlarda stat pointlerin az gelir.

Dengeli bi şekilde dağıt. eline alacağın silaha göre strni yüksek tut str 122 oldummu başla inte yüklenmeye.

Alıntıları Göster
    ben hanterim ve okçuyum
    statpuanlarını skillere elimdeki oka göre veriyorum kalanlarını komple güce veriyorum sizce doğrumu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfd

ben hanterim ve okçuyum
    statpuanlarını skillere elimdeki oka göre veriyorum kalanlarını komple güce veriyorum sizce doğrumu??

Alıntıları Göster
    Tekrardan başlıyorum oyuna fakat ben oynadığım dönemde silah kadar str gerisini int veriyordum.
    Sanırım yanlış yapıyormuşum.
    Son leveldeki atack warrior (Musa mıydı hatırlamıyorum en sağlam damage i veren warrior hangisiydi)
    bu warrior silah kadar str gerisi int dersek ne kadar dex e vermesi gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizciks

Tekrardan başlıyorum oyuna fakat ben oynadığım dönemde silah kadar str gerisini int veriyordum.
    Sanırım yanlış yapıyormuşum.
    Son leveldeki atack warrior (Musa mıydı hatırlamıyorum en sağlam damage i veren warrior hangisiydi)
    bu warrior silah kadar str gerisi int dersek ne kadar dex e vermesi gerekir?

Alıntıları Göster
    Ben okçuyum

şuan 58 lvl ım STR yi 90 da sabitledim Dex ide 70 te gerisini 229 civarı olması lazım inte verdim. Dex i de 70 yapmamın sebebi 29 lvl okuyla kastım mecburen 55 lvl a kadar. Şimdi elimde Violet Bow aldım hatta geçen akşam aynı lvl da bir elemanla bounty yaptım ve 2 skille herifi yere serdim. Şu an çok rahat kasıyorum. Bir tek eksik Defans ve HP oda giysiler ve takılarla destekliyorum.

Yani burdan çıkacak sonuç şu Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır. Herkesler ne derse desin sen kendine göre en iyisini bulursun.

Heronun bu yönünü çok seviyorum statların dağılımı bile başlı başına bir iş bu yüzden fazla velet bu otyunu oynamıyor.

iyi oyunlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.