Şimdi Ara

STARGATE SG-1 TÜRKÇE DUBLAJ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
12.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: xnc

diğer sezonları yapay zekadan geçirmedim yani hazır olan bir şey yok ortada

hazır olsa upload ederdim

zor olan yapay zeka işlemi

ciddi zaman alıyor, bilgisayarı açık falan bırakmam gerekiyor veya gün içinde çalışırken işlemci gücü kullandığı için işime gücüme zorluk çıkartıyor

1.sezonu bitirene kadar canım çıktı, benim için angarya bir iş

bundan dolayı söz vermedim ve yine veremem, 1. sezonu güle güle izle : )

hocam öncelikle emeklerin için çok sağol sana neredeyse yalvarabilirim lütfen bana stargate Atlantis tr dublaj atarmısın lütfen?? ok ru daki hüseyin erğit te baktım 5 bölüm var sadece lütfen sende dahası varsa nasıl ulaşabilirim bi yardım et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam öncelikle emeklerin için çok sağol sana neredeyse yalvarabilirim lütfen bana stargate Atlantis tr dublaj atarmısın lütfen?? ok ru daki hüseyin erğit te baktım 5 bölüm var sadece lütfen sende dahası varsa nasıl ulaşabilirim bi yardım et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

güzel bir dille ısrar ederseniz paylaşır diye düşünüyorum, mevcut paylaşım varken ikinci bir upload için uğraşmak, zaman ayırmak, emek harcamak bence büyük bir zaman kaybı ve gereksiz olur, ben uğraşmam açıkçası ve burda o diziye ulaşmış tonla insan daha var, onların da uğraşacağını sanmam ama yine de belli olmaz, belki yapan olur

ben bu dizinin türkçe dublajına ulaşmak için yıllarca çabaladım, ilk ulaştığım anda da hemen paylaşım yaparak duyurdum

sanırım bundan sonrası diziye ulaşmak için yine çabalamak, araştırmak, uğraşmak gerekecek

selam sitenin linki var mı?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.