Şimdi Ara

Stargate SG-1 The Alliance

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar güzel bir oyun neden iptal edildi? MGM Interactive tarafından Stargate SG-1 adlı dizinin oyunun Ocak 2006 tarihi itibarı ile projesinin iptal edildiğini öğrendim. Dizide yer alan oyuncular olsun, yazılan konu olsun herşeyiyle beğeni kazanan bir dizinin oyununun yapımına başlanmış ve neredeyse %90'lık bir bölümü tamamlanmış olan bu oyun resmi olarak yapımcı firma MGM tarafından 2006 yılının Ocak ayında iptal edilmiş. Başta SG-1(yaklaşık 220 bölüm), ardından da Atlantis(yaklaşık 45 bölüm) izlemiş biri olarak öğrendiğim bu habere oldukça üzüldüm. Hem bizler güzel bir oyunu oynamaktan mahrum kaldık hem de oyunu yapan kişilerin onca zaman harcadıkları emekler boşa gittti. Sonra biraz daha araştırdıktan sonra bu dizi için, oyunlara modlar yapıldığını gördüm. Half-Life 2 ve Unreal oyunları için gördüğüm modlar en çok gözüme çarpanlar. Ancak kimi tam yapılmamış yani beta aşamasında, bazısı da yayınlanmamış. Ayrıca MMORPG türünde bir oyun daha çıkacakmış onu da öğrendim. Ama daha tek bir screenshot bile yayınlamadılar. Sadece tasarım sürecindeler. Adresi http://www.stargateworlds.com/

    Stargate fanlarına buradan sesleniyorum :) sizlerin de bildiğiniz mod, oyun vs. bu tür bilgiler varsa lütfen bu başlık altında paylaşalım.

    Aşağıda hiç çıkamayacak(!) Stargate SG-1 : Alliance adlı oyuna ait ekran görüntülerini veriyorum. Belki bazılarımıza kötü gözükebilir ama sonuçta bu SG-1 :)

     Stargate SG-1 The Alliance
     Stargate SG-1 The Alliance
     Stargate SG-1 The Alliance
     Stargate SG-1 The Alliance


     Stargate SG-1 The Alliance
     Stargate SG-1 The Alliance
     Stargate SG-1 The Alliance
     Stargate SG-1 The Alliance







  • iletini yeni gördüm :) Stargate SG-1 hayranı olarak oynadığım en güzel mod " Star Wars Empire at War " üzerine yapılan " Stargate - Empire at War-1.1 " ve " Stargate - Empire at War Pegasus Chronicles " modlarıdır.. Oyunun özelliği ile beraber oyunda SG ye özgü uzay gemileri ve yer birimleri yapılabiliyor. tavsiye ederim.bazı linkler aşağıda:

    http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war/downloads

    http://www.moddb.com/mods/cc-stargate-universe/downloads/cncsgu-v1-b3-110815 (command and conquers : generals)

    görseller için google da aratın.




  • ah sg1 ahh
  • indeed güzel diziydi ha ne izlerdim keşke mmo felan yapsalar veya sandbox rpg felan, stargate ismi altındaki potansiyel başka hiçbir markada yok, değerlendirseler ortamı yakarlar şerefsizim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.